arkadaşlar acil çözüm bekliyorum sizden

Ynt: arkadaşlar acil çözüm bekliyorum sizden

abi büyütülcek bişey yok degil bizim köyden bi abininde başına geldi adam bir degin binkere şükür ediyo yanmadıgına kemirmedigi kablo hatta koltugun döşemesini bi kemirtmişler
masseysuper90 link=topic=31107.msg264406#msg264406 date=1269717789' Alıntı:
Çok büyütmüşsün sanki yeni birşey mi farenin motora girmesi .Fare bu her yere girer sanki köydeki traktöre hiç fare uğramıyor.Kuru traktörde na yiyecek.Yiyecek bir şey bıraktıysan ona gelmiştir

arkadaşım akünün üzerine bir şartel koyuyorlar akşam işin bittiğinde şarteli kapatıp traktörün elektiriğini kesersin sabahta konturol edip öyle çalıştırırsın fare içinse küçük kibrit kutusu kadar pasra deniliyor o şekil ilaçlar alırsın ben kullandım işe yarıyor.

Birkeresinde arkadaşın 265mf nin içine yılan girmişti kaportayı komple söktüler öyle çıkrdılar Vallahi işin zor kediyle mediyle olmaz hergün kediylemi uğraşacan delikleri bul ve iyice kapat bence,birde arkadaşların dedikleri gibi deliklere rahatsız edici birşeyler sür.

arkadaş trenlerde fare kutuları var sen ondan bul ve içine zehirli bada koy el demeden fareler kapalı alanı sever.girmek isderler.
kedi konusuna gelince kedi güzel bir fikir alıştırmak zor alıştırmak isdersen deprej bölümüne sıcak süt koyacan müzük çaların yoksa birtane alacan ve trt fmi açacan akşamları sabaha kadar çalacak kedi kendini evde hissedecek.bak o zaman kabini bırak karajda bile fare kalmıyacak.
kedinin erkek olmasına dikkat et yoksa bu aylar kedilerin...!dönemi olddu için dişi olrsa karaja köyün erkek kedileri dolar bundada karajdan kedi nasıl kovulur diye yazı açarsın
bir suçumuz olduysa af ola

tura30 link=topic=31107.msg264979#msg264979 date=1269948637' Alıntı:
kedi konusuna gelince kedi güzel bir fikir alıştırmak zor alıştırmak isdersen deprej bölümüne sıcak süt koyacan müzük çaların yoksa birtane alacan ve trt fmi açacan akşamları sabaha kadar çalacak kedi kendini evde hissedecek.bak o zaman kabini bırak karajda bile fare kalmıyacak.
kedinin erkek olmasına dikkat et yoksa bu aylar kedilerin...!dönemi olddu için dişi olrsa karaja köyün erkek kedileri dolar bundada karajdan kedi nasıl kovulur diye yazı açarsın
;D ;D ;D

:D :D :D haklısın abi bide ileride kediyi nasıl çıkarıcaz gibi konular açarız eralde fikir için teşekür ederim saol
tura30 link=topic=31107.msg264979#msg264979 date=1269948637' Alıntı:
arkadaş trenlerde fare kutuları var sen ondan bul ve içine zehirli bada koy el demeden fareler kapalı alanı sever.girmek isderler.

arkadaşlar yorum ve yardımlarınız için teşekür ederim çözümü buldum ben ziraat çılar yardım ettiler saolsunlar ilaçlı bugday verdiler kabin içine koydum daha bugdayı degil yemek agzı degen yıkılmış bunu görünce ardiyenin bi kaç yerine koydum şuanda içeriden fare temizliyorum :D :D :D bide farenin kaynaagını ögrendik ardiyedeki samanlar boşalınca yuva aramaya başlamışlar oda bizim tümonun kabinin içi olmuş :D :D

bendede wardı aynı sorun iki kedi aldım çözdüm işi fena awcilar ama;;)))konuyla ilgili birde wideo atıcam bak sefa buraya.geçen geldim çatalcaya aradım seni ulaşamadım tel aynımı.14 nisanda gene gelcem.görüşelim işin yoksa.

benim tel degişti abi ya yeni tel aldım istersen özelden atarım inş bi işim olmassa tabiki neden olmasın görüşürüz yardım için teşekürederim de video yok göremedim :D
agusta80 link=topic=31107.msg265974#msg265974 date=1270279931' Alıntı:
bendede wardı aynı sorun iki kedi aldım çözdüm işi fena awcilar ama;;)))konuyla ilgili birde wideo atıcam bak sefa buraya.geçen geldim çatalcaya aradım seni ulaşamadım tel aynımı.14 nisanda gene gelcem.görüşelim işin yoksa.