Basketbol topu gibi zıplamasını istiyosan doğru olabilir30 35 Hava bas biz kepce de 40 hava basıyoruz
Basketbol topu gibi zıplamasını istiyosan doğru olabilir30 35 Hava bas biz kepce de 40 hava basıyoruz
O zaman arkada ki ekipman traktöre fazla geliyor.Lastiklerin havasi 23psi olmasi lazim motor yolda gidemiyo ziplamaktan ben in20 psi de kullaniyom 30/35 havayi basinca ayni kanguruya doner
Arkadaş o elindeki sigaramıydı nasıl kıyıpta içiyon onun içindehttps://youtu.be/NvDmNtyoqiM ahmet bak nasıl oluyor tls olunca komple kum tarla ve eğim çok dik şöyle söyleyim biçimde 1530 kaba olursa patinaja verebilir ve zerre çırpma yok
Ben kendime kıyıyorum motora mı acıyacağım şaka bi yana bu gavurlar kelebek camı bile koymamışlar zorla bana sanayide sanroof açtıracaklarArkadaş o elindeki sigaramıydı nasıl kıyıpta içiyon onun içinde
Abi tek kelime ile mükemmel alman yapmış bu yıl landini bizi tohumda perişan etti hoplamaktan bi hal olduk valla babam landini den o kadar menmun olmasına rağmen niyeti bozdu önünü uzattık oda fayda etmedi önümüzdeki yıllarda da böyle yaparsa kendini galerinin önünde bulacak...https://youtu.be/NvDmNtyoqiM ahmet bak nasıl oluyor tls olunca komple kum tarla ve eğim çok dik şöyle söyleyim biçimde 1530 kaba olursa patinaja verebilir ve zerre çırpma yok
Hiç cekmene değmez önüne su doldur zerre zıplamazAbi tek kelime ile mükemmel alman yapmış bu yıl landini bizi tohumda perişan etti hoplamaktan bi hal olduk valla babam landini den o kadar menmun olmasına rağmen niyeti bozdu önünü uzattık oda fayda etmedi önümüzdeki yıllarda da böyle yaparsa kendini galerinin önünde bulacak...
Son çare o kaldı zaten abi inşallah düzelir yoksa aramız bir daha hiç kapanmamak üzere açılacak lastik havasını indirmek falanda hiç bi fayda etmedi yine aynı tas aynı hamam...Hiç cekmene değmez önüne su doldur zerre zıplamaz
Su kesin çözüm %100 garanti benden sanaSon çare o kaldı zaten abi inşallah düzelir yoksa aramız bir daha hiç kapanmamak üzere açılacak lastik havasını indirmek falanda hiç bi fayda etmedi yine aynı tas aynı hamam...
En yakın zamanda deneyecem abi...Su kesin çözüm %100 garanti benden sana
Seneye artık yada goble kullaniyorsan ondan önce doldur tohumu ek boşalt içinde kalmaması içinde uzun pipeti siboptan içeri sok 1 avuç su bile kalmazEn yakın zamanda deneyecem abi...
Yani sadece tohum zamanı mı şu dolduralım abi normal De gerek yok muSeneye artık yada goble kullaniyorsan ondan önce doldur tohumu ek boşalt içinde kalmaması içinde uzun pipeti siboptan içeri sok 1 avuç su bile kalmaz
Evde mazotun çoksa tüm sezon dolu kullan zira ek ağırlık ek mazot sarfiyatı demek diğer yandan senin landini bi tank olur diş kaçırdığını göremezsin bidahaYani sadece tohum zamanı mı şu dolduralım abi normal De gerek yok mu
O zaman seneye tohumda deneyim abi önünü de uzattık ya önüne düşen ağırlık fazlalasti iyi oldu şimdi sallı oldu...Evde mazotun çoksa tüm sezon dolu kullan zira ek ağırlık ek mazot sarfiyatı demek diğer yandan senin landini bi tank olur diş kaçırdığını göremezsin bidaha
Bizdede rampa da oluyor düzde problem yok tek çekere alıyoruz bu seferde patinaj li gidiyorbiz de çok zıplıyoz şu su işini bi deneyelim öyle bir zıplamaki kabin olmasa üstünden atar durmayıncada zıplamayı kesmiyor. ama rampa çıkarken oluyor bende aşağıdan rampanın yarısına gelirken çiftçekerden alıyorum rampayı çıkıp tekrar çiftçekere takıyorum öyle daha rahat oluyor.