İkisinden birini deneyecem abi yada senin gibi tls li traktör alacamSu doldur o daha kolay icinden boşaltırken de pipeti içine salla 1 avuç bile kalmaz
İkisinden birini deneyecem abi yada senin gibi tls li traktör alacamSu doldur o daha kolay icinden boşaltırken de pipeti içine salla 1 avuç bile kalmaz
Bulusmada hatirlarsan ben motorumdan memnunum ha degistirirsem de tls olmadan olmaz demistim işte bu yüzden [emoji6] [emoji2]İkisinden birini deneyecem abi yada senin gibi tls li traktör alacam
Hatırlıyorum Abi bizde bir dahaki degistirmemizde tls li alacaz artık yapacak başka birşey yokBulusmada hatirlarsan ben motorumdan memnunum ha degistirirsem de tls olmadan olmaz demistim işte bu yüzden [emoji6] [emoji2]
Hayirlisi olsunHatırlıyorum Abi bizde bir dahaki degistirmemizde tls li alacaz artık yapacak başka birşey yok
Aynen öyle abi...Hayirlisi olsun
Dubleks lastiklerin havasi cok oldugundan olabilir mi acaba? Cok şasırdim.Dubleks lastik yüzünden zipliyor tecrubeyle sabit benim 4255 4 tekerde samyelliydi goblede elimde bardak kola icerdim saat gibiydi yan tarlada jd6420 koltugu kırdı ziplamaktan sonra ön lastikler bitti dubleks yaptim arkalar yine samyelli az az zıpliyordu rahatsiz etmeyecek sekilde onu satip erkunt alinca anladim radyal lastik 4 teker olunca alip alip vuruyor
ÇARE;
ön lastiklere su doldurmak
Arka lastiklere su doldurmak(yada agirligi arttirmak) ve tek cekerde cekim yapmak
3.care ön süspansiyonlu(tls) motor almak
Dubleksteki yanak bombeleri yapiyor yani yanakta sert alan yanı yumusak alan yanı sert alan olarak devam ediyor asvaltta çamurda kumda daha iyi kavrama yapiyor ama patinaja düsünce motoru zıplatmaya başlıyor eski tip samyelli lastiklerde tek tip yanak var hem kavraması zayıf hemde sert hemde ömrü kısa devamlı patinaja yatkın oldugundan radyal iyidir ama dezavantaji da patinaja gelmiyorDubleks lastiklerin havasi cok oldugundan olabilir mi acaba? Cok şasırdim.
80 nin lastikler radyal mı volkanGenelde patinaj yapamayan motorlar zıplıyo bizim 80lik kazıyarak cıkıyo mibzerle rampaları ama 110luk zıplıyo
Agirlik uzatmanin faydasi var ama kesin sonuc degil zoruna gitmezse içe şamyel at agirligi da uzat saat gibi gider ön patinaja düsünce arka tekeri de dalgalandiriyor ha bide goblede okun deliklerini en üste almakta fayda ediyor
Kudret yolda saat gibi gider arkaya pullugu tak bozuk yolda son vites git korkma ne zıplar ne kırar yüklü römorkla jd5105M asvalt yolda alıp alıp vuruyordu önünü aynı yükle aynı yolda erkunt saat gibiydifati abi senin kudret yolda zıplaması nasıldı ?
Lastik havalarindan olabilir
Yüksek tutmayı denedin mi