Mercimek yerine kultivator cekiyodum yer cok sert birazda rampa toprak ciksin diye indirdim sonuna kadar traktor 4tekeri birden zipliyo sebebi nedir bilen varmi
Arka aksi cer dislisi olan traktorlermi yapiyo acaba new holland da cok zipliyo
Dif. Kilidi basılı dört tekeri de ayni anda patinaj yapan traktörler de zipliyor, peki onlar niye zipliyor?Çünkü çekemeyince tekerler çapraza geçiyor. önce bir çapraz sonra diğeri arka arkaya olunca zıplama oluyor.
Eğer normal iki çeker olsa, çekemeyince tekerler teke düşer bir biri sonra diğeri patinaj eder ve traktör zıplamaz ama sağa-sola sallanmaya başlar.
Samyel lastikli bi jd5715 ziplamaz tumosan eski kasalar ziplamaz yeni 4×4ler radyal yüzunden zıplıyorBizim bölgede şu anda ziplama yan traktör yok sebebi bizim bölgede yağış olmadığı için toprak oturmadi bu sebeple traktör rapmali arazide tutunamiyor ve ziplama ya başlıyor....
Doğrudur abi bu yıl birde yağış yok toprak oturmamış onunda etkisi var benim eski landini bunun kadar ziplamiyor du birde bunun lastikler geniş onunda etkisi çok birde ağırlığı uzatacam onun faydası olur mu...Samyel lastikli bi jd5715 ziplamaz tumosan eski kasalar ziplamaz yeni 4×4ler radyal yüzunden zıplıyor
Dif. Kilidi basılı dört tekeri de ayni anda patinaj yapan traktörler de zipliyor, peki onlar niye zipliyor?
Agirlik uzatmanin faydasi var ama kesin sonuc degil zoruna gitmezse içe şamyel at agirligi da uzat saat gibi gider ön patinaja düsünce arka tekeri de dalgalandiriyor ha bide goblede okun deliklerini en üste almakta fayda ediyorDoğrudur abi bu yıl birde yağış yok toprak oturmamış onunda etkisi var benim eski landini bunun kadar ziplamiyor du birde bunun lastikler geniş onunda etkisi çok birde ağırlığı uzatacam onun faydası olur mu...
Abi samriyel atmak fayda edecekse 4 tane samriyele bakar lastik havalarını falanda düşürdük hiç fayda etmedi goble de duzde çok problem yok ta rampada adamın içini dışına çıkarıyor...Agirlik uzatmanin faydasi var ama kesin sonuc degil zoruna gitmezse içe şamyel at agirligi da uzat saat gibi gider ön patinaja düsünce arka tekeri de dalgalandiriyor ha bide goblede okun deliklerini en üste almakta fayda ediyor
Su doldur o daha kolay icinden boşaltırken de pipeti içine salla 1 avuç bile kalmazAbi samriyel atmak fayda edecekse 4 tane samriyele bakar lastik havalarını falanda düşürdük hiç fayda etmedi goble de duzde çok problem yok ta rampada adamın içini dışına çıkarıyor...