Sağolasın abiKolay gelsin,
Başlayıpta,büyütemediğim,
Ne atabilip,
Nede bakabildiğim.
Her detayına hayran olduğum.
Ender ve zevkli işlerden birisi.
Bereketi bol olsun sinan ağa.
Sağolasın abiKolay gelsin,
Başlayıpta,büyütemediğim,
Ne atabilip,
Nede bakabildiğim.
Her detayına hayran olduğum.
Ender ve zevkli işlerden birisi.
Bereketi bol olsun sinan ağa.
abi sana karşı benim bir hatamoldu senden çok özürdilerim sen beni faceden eklemiştin demi orada niye söylemedin bana ben seni tanıyamadım abi kusura bakma yarın sabah yazarım tekrardan şu anda iş yerindeyimEkli dosyayı görüntüle 67876arilara kek verildi bugun insallah verimli olur bu yıl Ekli dosyayı görüntüle 67876Ekli dosyayı görüntüle 67877Ekli dosyayı görüntüle 67876
hata yok kolaygelsin iyi mesailerabi sana karşı benim bir hatamoldu senden çok özürdilerim sen beni faceden eklemiştin demi orada niye söylemedin bana ben seni tanıyamadım abi kusura bakma yarın sabah yazarım tekrardan şu anda iş yerindeyim
Bizim arılar kar altında kış uykusundalar dahaEkli dosyayı görüntüle 67876arilara kek verildi bugun insallah verimli olur bu yıl Ekli dosyayı görüntüle 67876Ekli dosyayı görüntüle 67877Ekli dosyayı görüntüle 67876
Bizim köyde olanlarda aynen kar altında biz arıları iklimi daha yumuşak yere indirdik bu onun avantajı nisan sonu kaldırırız bi terslik olmazsaBizim arılar kar altında kış uykusundalar daha
Bereketli olsun
Abi adam yazmaz mı ya bir tanıtmaz mı Allah nemde bu kim diyorumhata yok kolaygelsin iyi mesailer