Ben 2 arıyla başladım şimdi 8 oldu öyle çok kolay boş zamanlarımda ilgilenirim diyeceğin bi iş değil surekli bakim alaka istiyo bn satarim belki yetişemiyom çünkü yeni anladım arı tek işin olacak ek işin değil senin dışında bakan birisi varsa olabilirBu sene inşallah arkadaş yanına çırak alacak beni ben de yanında öğrenebilirsem 2 tane alacağım o zaman yeni işim hayırlı olsun
Abi oldumu şimdi sen benim işleri bilmiyon mu benim işleri biliyon işte az az her işten ne kadar olursa olsun bu arıcılık zaten kafam da vardı da inşallah şimdi daha ıyı olur senin arıların cinsi neyBen 2 arıyla başladım şimdi 8 oldu öyle çok kolay boş zamanlarımda ilgilenirim diyeceğin bi iş değil surekli bakim alaka istiyo bn satarim belki yetişemiyom çünkü yeni anladım arı tek işin olacak ek işin değil senin dışında bakan birisi varsa olabilir
4 tane karniyol 3 tane kafkas bi tanede cinsini bilmediğim eşek arisini andiran sariya yakin bi ari var cok sakin uysal ciplak elle elini kovanin icine koy isirmiyo keşke hepsi ondan olsaAbi oldumu şimdi sen benim işleri bilmiyon mu benim işleri biliyon işte az az her işten ne kadar olursa olsun bu arıcılık zaten kafam da vardı da inşallah şimdi daha ıyı olur senin arıların cinsi ney
Bi deneyim bakalım abi nasıl olsa zarara alışkınım ben4 tane karniyol 3 tane kafkas bi tanede cinsini bilmediğim eşek arisini andiran sariya yakin bi ari var cok sakin uysal ciplak elle elini kovanin icine koy isirmiyo keşke hepsi ondan olsa
Senin işleri bildiğim icin yapma ihtimalin zor senin işin degil
Kılıç arısı bul4 tane karniyol 3 tane kafkas bi tanede cinsini bilmediğim eşek arisini andiran sariya yakin bi ari var cok sakin uysal ciplak elle elini kovanin icine koy isirmiyo keşke hepsi ondan olsa
Senin işleri bildiğim icin yapma ihtimalin zor senin işin degil
Balık sat kışın soğukta hem iyi gider hemde kazandırırBi deneyim bakalım abi nasıl olsa zarara alışkınım ben
Kâr zarar kardeş derlerBi deneyim bakalım abi nasıl olsa zarara alışkınım ben
Bana göre değil arı işi emre zamanım olmuyo vakitlice bakilamiyoKılıç arısı bul
Emekli memurların en temiz ek işidir.Bana göre değil arı işi emre zamanım olmuyor vakitlice bakılamıyor.
Öyle tabi hocam en azindan kendi ihtiyacın ve eş dost için zevkli bir iş ama benim bahçe işim cok ve ayni zamanda tedasta çalıştığımdan dolayı pek ilgilenemiyorum hocam 1 2 dönüm deneme icin arı otu denilen bi ot var kovanların önüne ekeceğim nasil olur senceEmekli memurların en temiz ek işidir.
Her şeyi bir şifa kaynağıdır.
Bizde ise vazgeçilemez işlerden biridir.
Çiftçilik olan yerde arıcılık olmaması büyük eksiklik olur.
Faydalı olur.Öyle tabi hocam en azindan kendi ihtiyacın ve eş dost için zevkli bir iş ama benim bahçe işim cok ve ayni zamanda tedasta çalıştığımdan dolayı pek ilgilenemiyorum hocam 1 2 dönüm deneme icin arı otu denilen bi ot var kovanların önüne ekeceğim nasil olur sence
İlk başlarda biraz acılı olur ama bal sağım zamanı tadından yenmezBu sene inşallah arkadaş yanına çırak alacak beni ben de yanında öğrenebilirsem 2 tane alacağım o zaman yeni işim hayırlı olsun
Sağolun Bu kış kovanlarda arı az olunca kışa girmeden fondan şeker verip çuvala sardıkAllah kolaylık versin.
MaaşAllah, bereketli olsun.
Kışın kovanlara bölme tahtası koymanızda fayda vardır.