aranıza bugece aldığımız traktörümle katılıyorum abilerim :)

Ynt: aranıza bugece aldığımız traktörümle katılıyorum abilerim :)

hayırlı uğurlu olsun almak istiyorum ama fiyat baya bi çok geliyor bana kaça aldınız

hayırlı uğurlu olsun tam bir japon harikası bir sezon sonra zaten kendin överek bahsedeceksin emin ol kardeşim..

inşallah öyle olr teşekkürler hepinize servis konusunda şanslıymısız :D tekirdağın hayrabolu ilçesindenim buarada bizim tümo çok temizdi sadece lazerli tesviye cekmek için aldık bunu :D

Allah hayırlı uğurlu etsin, kaza bela vermesin, çalışmalarını bereketli kılsın.

bengog link=topic=47802.msg469861#msg469861 date=1321392234' Alıntı:
inşallah öyle olr teşekkürler hepinize servis konusunda şanslıymısız :D tekirdağın hayrabolu ilçesindenim buarada bizim tümo çok temizdi sadece lazerli tesviye cekmek için aldık bunu :D
Kesinlikle servis konusunda şanslısın Gezici servis telefon açıyor randevuyu alıyor dediği saatte kapının önünde ve çok ta iyi bir usta *098*-

hakikattan öle ali abi babam arıyo hidrolik ayarı için yarın saat 8 de ordayız demıs adamlar saatı şaşırtmadan gelmış :D bizim burdaki sanayide ki üzeyir usa gibi bekletmiyo adamı :D

bengog link=topic=47802.msg470534#msg470534 date=1321477766' Alıntı:
hakikattan öle ali abi babam arıyo hidrolik ayarı için yarın saat 8 de ordayız demıs adamlar saatı şaşırtmadan gelmış :D bizim burdaki sanayide ki üzeyir usa gibi bekletmiyo adamı :D
Öyledir kardeşim İbrahim usta kendi servisimiz diye söylemiyorum çok iyidir bu konuda.Bayramda Bursaya servise gitti müşteri başkasına elletmiyor traktörü öyle biri hemde kafa dengidir.Parça beklemez hemen söker ordan traktörden takar iş bitiricidir.