ara işler için traktör

Hangi ülke yapimlari var bilgim yok köyde yaşlı bir dayıda vardı ingiliz yapımı işini yapardık iyi motordu. İngiliz, Fransız fark etmez al işini görür sorunsuz motorlar.

Bir traktor alirken en onemli sey ben ara isleri dusunurken bir sikinti oldugunda senin ana islerine yetisebilecek mi ? diye dusunulmeli. Bu nedenle 27 bin butceyi biraz asarsak. 60 66 bulabilirseniz ara ve ana islerini gotirebilmeli...

Temiz bir 60-56 işinizi çok rahat gorecektir.hidrolik direksiyonlu da olursa pratiklikte sağlayacaktır.belirttiğiniz ucrette temiz bi 60-56 alınabilir.manevra kabileyti düşük yakıt tüketimi piyasa malı olması tercih sebebi olabilir bence.yeri geldiğinde de surum işleri için rahatlıkla kullanılabilir.kendi sınıfında iyi performansı olan bi traktor

Yorumları okumadım 480 s8 de olabilir, Steyr 8053 de olabilir, 540 da olabilir, mf 165, 240 olabilir. 55 46 olabilir. Olabilir de olabilir :)

Temiz bir 60-56 işinizi çok rahat gorecektir.hidrolik direksiyonlu da olursa pratiklikte sağlayacaktır.belirttiğiniz ucrette temiz bi 60-56 alınabilir.manevra kabileyti düşük yakıt tüketimi piyasa malı olması tercih sebebi olabilir bence.yeri geldiğinde de surum işleri için rahatlıkla kullanılabilir.kendi sınıfında iyi performansı olan bi traktor

öneri için saol kardeşim dikkate alıcaz...

tt 55 veya deutz 55 öneriyorum (2012) olabilir
hem az yakar hem çok çekerler..
parça bol, tasarruflu
2.el iyi ..
ben biara bu 50 hp segmentine kafayı takmıştım..
bu ikisi her sınavı geçmiştir benim gözümde..