ANIZ SÜRÜMÜ OLUR DA KRAL OLMAZ MI :)

Ynt: ANIZ SÜRÜMÜ OLUR DA KRAL OLMAZ MI :)

sen bana sizin motorun fiyatını söyle lale cidden ben bakacam sana :) buda lale kıyağı

doganbey1 link=topic=48796.msg477254#msg477254 date=1322437360' Alıntı:
sen bana sizin motorun fiyatını söyle lale cidden ben bakacam sana :) buda lale kıyağı
:) bulursun o sorun değil lalem de patron önemli be yaw ben alacam desem de anca babayı alırım :D ;D

Bu tarla bana yabancı gelmedi. Daha önce de kurakta sürmeyi deneyip,zorluyor diye bırakmıştın galiba. Bu sefer iyi sürüm olmuş,kim ne derse desin kral yabana atılacak bir tarktör değil. :)

Ally beyciğim maşallah yırtmışsın toprağın bağrını. Kralın gidişi tam krallara layık bir gidiş olmuş. Tebrik ve teşekkür ederim bu güzel paylaşım için. :D

768 link=topic=48796.msg477257#msg477257 date=1322438059' Alıntı:
Bu tarla bana yabancı gelmedi. Daha önce de kurakta sürmeyi deneyip,zorluyor diye bırakmıştın galiba. Bu sefer iyi sürüm olmuş,kim ne derse desin kral yabana atılacak bir tarktör değil. :)
O bi yandaki bayır bi tarla idi abi yaklaştın ama :) Katılıyorum abi ok-*-s
Holland link=topic=48796.msg477258#msg477258 date=1322438355' Alıntı:
Ally beyciğim maşallah yırtmışsın toprağın bağrını. Kralın gidişi tam krallara layık bir gidiş olmuş. Tebrik ve teşekkür ederim bu güzel paylaşım için. :D
Teşekkürler ahmed bey elimizden geldiğince yapıyoruz birşeyler :)

Lale sende iş yok :D ben dedeme 5 senede anca çifçeker aldırmıştım. onuda doya doya kullanmak nasip olmadı be : ' ( : ' (

doganbey1 link=topic=48796.msg477261#msg477261 date=1322438908' Alıntı:
Lale sende iş yok :D ben dedeme 5 senede anca çifçeker aldırmıştım. onuda doya doya kullanmak nasip olmadı be : ' ( : ' (
Tek çeker olsun huzur olsun boşver :D Lale Sağlık olsun herşeyde var bi hayır

öyle be lalem. bilsen ne kadar zor geliyor dedesizlik ...................... dedelerinizin kıymetini bilin................... asla ve asla onları üzmeyin

nailyetek link=topic=48796.msg477235#msg477235 date=1322435408' Alıntı:
iç-*-*Alkol aldım sallanıyorum, ben kraldan anlamıyorum..............Pişmanlıklar görüyorum kral sahiplerinde.......... duva*-*0 duva*-*0
nail abi bizim koyde bi tane kral var cok sevdigimde bi abi sen yaslarında cok memnun ama kral sana ufak gelıyo abi paylasdıgın videolarda gordugum kadar bayırda camurda is yapiyon sana bi nimet abla 4wd veya jd olacak ama bu seferde jd alırsan jd cekiliyo diye kızmaycan abi :)