Gnrh dediğiniz olay ne oluyor?
Açıklama yapınca ben şikayet ediyorlar bazıları , rahatsız oluyor
GnRh kısmen bir hormon gibi düşebilirsiniz , tohumlamada yumurtalıkları uyararak döl tutma oranını arttırır
Gnrh dediğiniz olay ne oluyor?
Açıklama yapınca ben şikayet ediyorlar bazıları , rahatsız oluyor
GnRh kısmen bir hormon gibi düşebilirsiniz , tohumlamada yumurtalıkları uyararak döl tutma oranını arttırır
slm kenan bey bu boganin tohumunu kac liraya attirdin yazarmisin lutfen.Bizde bu sene deneme amaçlı Angus tohumu kullanmaya başladık.İneklerin çoğunluğu ala bir kaç simental ve montofonda var.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 22921
Bu boğanın tohumunu kullanıyoruz.Wall Royal LEO
slm kenan bey bu boganin tohumunu kac liraya attirdin yazarmisin lutfen.
Kendi ineklerinizin buzağılarımıydı.Gelişimleri nasıldı.Biz 2 adet kurbanlık sattık. Etinden çok memnun kaldılar.
Kendi ineğimizden oldu aşı ile. Gelişimleri dana iyiydi yalnız düve biraz çelimsizdi. Tek kaldıkları için sürüden ayrı takılırdı.Kendi ineklerinizin buzağılarımıydı.Gelişimleri nasıldı.
Veterinerle anlaştık tohumu biz aldık o sadece tohumlama ücreti alıyor.Tohumu geçen sene 70-TL'ye almıştık.
Alım fiyatını burdan bizimle de paylaşır mısınız?Firmadan direkt alabiliyormuyuz. Ornegin ben 20 kadar angus ve 20 tanede sarole alsam yollarlarmi. Telefonda siparis verip odemesini yapsak gonderirlermi.
Alım fiyatını burdan bizimle de paylaşır mısınız?
Alım fiyatını burdan bizimle de paylaşır mısınız?
Kendi ineğimizden oldu aşı ile. Gelişimleri dana iyiydi yalnız düve biraz çelimsizdi. Tek kaldıkları için sürüden ayrı takılırdı.
Bugun sperme icin yetkililerle iletisime gectim. Spermeleri direk olarak bana veremeyeceklerini veterinerlere verdiklerini ve eger istersem bana en yakin subelerinin benimle iletisime gecip mallara bakmaya geliceklerini ona göre uygun bogayi önereceklerini soylediler. Fiyat sordum bilgi vermedi.
Hangi firmayla görüştünüz.Bende geçen sene aradığımda fiyatı hemen söylemek istemediler.Ama veterinerle görüştükten sonra sıkıntı olmadı.İlk Barcly isminde Simental bağanın tohumunu aldık.Daha sonrasında Angus (leo) almıştık.
Şimdiden hayırlı olsun.Tohumları gerçekten kaliteli cogentürkün.Tutma oranı yüksek.Gogenturk genetik firmasina sordum bende 20 adet angus 20 adet sarole istedim.
Maşallah çok güzelŞimdiden hayırlı olsun.Tohumları gerçekten kaliteli cogentürkün.Tutma oranı yüksek.
Şimdiden hayırlı olsun.Tohumları gerçekten kaliteli cogentürkün.Tutma oranı yüksek.
Maşallah çok güzel
Veterinerle anlaştık tohumu biz aldık o sadece tohumlama ücreti alıyor.Tohumu geçen sene 70-TL'ye almıştık.