Aynen öyle. Tamam alsınlar helal-i hoş olsun ama piyasayı da anlamsızca yükseltiyorlar. Bunların arazi aldığı yerlerin yakınındaki arazi sahipleri uçuk rakamlar istiyorlar. Dertleri çiftçilik olsa beşte biri fiyatına arazi dolu. Üstelik te toplu araziler. 500 dekar ve üzeri arazi dolu. Mendil kadar arazilere bu kadar uçuk rakamlar neden ödeniyor? Bu sorunun cevabını kimse bulabilmiş değil.
Birde yakında trakyada çoğu genç çiftçi yakında ziya tarımda çalışabilir bana ehliyeti aldığımda teklif yaptılar asgari ücret verdiler yazın 2.500 tl verdiler ben kabul etmedim
Trakyanın gençleri okuyan okuyor.okumayan fabrikaya.sesetme kızanım sigortan ödensin.ne derseler tamam de! Mantığı ile yaşamaya devam dededen kalanı babadan kalanı sat.falanca biranede filancanın maçını izleyip feşmanca barajda balık tutmaya devam.ziya organiğe sat tarlayı padişahım çok yaşa!!!
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] tek bir kelime ile özet trakya insanınıTrakyanın gençleri okuyan okuyor.okumayan fabrikaya.sesetme kızanım sigortan ödensin.ne derseler tamam de! Mantığı ile yaşamaya devam dededen kalanı babadan kalanı sat.falanca biranede filancanın maçını izleyip feşmanca barajda balık tutmaya devam.ziya organiğe sat tarlayı padişahım çok yaşa!!!
Toplulaştırmadan sonra satacaklar tahminimceNedenini herkes merak ediyor ama kimse bulamıyor. Yaptıkları işin bir mantığı yok çünkü. Benim en son gittiğim satışta dekarı 50 bin ve üzerine izale-i şuyu dan yer aldılar. Oysa o tarlaların olduğu yerde 20 bine sahibinden satılık yerler var. Nedense sahibinden daha ucuza yerleri almıyorlar. Tarla fiyatlarını yükseltmek için yapıyorlar desem yer de sattıklarını duymadım. Yalnız kesin olan şu, bizim bölgede fiyatları uçurdular. Gerçekten ihtiyacı olan makul fiyat istiyor. İhtiyacı olmayan, bir enayi denk getirirsem satarım diyenler var ki 100 bin lira istemeye başladılar.
Toplulaştırmadan sonra satacaklar tahminimce
beyler işin ciddiyetini anlayamadınız tahminimce sizlere bir iki örnek vereyim.
1- israil in kuruluşundan günümüze kadar olan toprak istilasını biraz araştırın derim.
2- bizim buralardan da bu şirket yer aldı. tapulaştırmada geçirdik satmak gibi bir niyetleri yok
3- çok değil bu parti tek başına iktidarda kalırsa trakya komple birden tapulaştırma geçirecek.
4- ileriki zaman da avrupa ya mal göndermenin en kısa mesafesi.
son olarakta trakya tamamen tüm topraklarını satarsa da para miktarının hiç mi hiç önemi yok para hazır bilin . çünkü dünyayı yöneten 4 yahudi para babası.
Trakyaâda mevcut bulunan Kayagazı rezervlerini de unutmamak lazım diye düşünüyorum.
"Peki bu yapılanmanın önüne nasıl geçilir ?" Bunu tartışmak lazım bencebeyler işin ciddiyetini anlayamadınız tahminimce sizlere bir iki örnek vereyim.
1- israil in kuruluşundan günümüze kadar olan toprak istilasını biraz araştırın derim.
2- bizim buralardan da bu şirket yer aldı. tapulaştırmada geçirdik satmak gibi bir niyetleri yok
3- çok değil bu parti tek başına iktidarda kalırsa trakya komple birden tapulaştırma geçirecek.
4- ileriki zaman da avrupa ya mal göndermenin en kısa mesafesi.
son olarakta trakya tamamen tüm topraklarını satarsa da para miktarının hiç mi hiç önemi yok para hazır bilin . çünkü dünyayı yöneten 4 yahudi para babası.
"Peki bu yapılanmanın önüne nasıl geçilir ?" Bunu tartışmak lazım bence
bu yahudılere saygı duymak lazım aklı teknolojıyı parayı ıyı kullanıolar ne gerek vr kursun sıkmaya topraklardan basla ele gecırmeyı yeter