***Alpullu Şeker Fabrikası, Ziya Tarım'a Satıldı***

kara para haklama durumu olabilirmi acaba.
genelde kaynağı belirsiz paralar tarım ve hayvancılık üzerinden meşrulaştırılır diye duyuyoruz.

egemena

yazına üstün körü cevap vereyim gerekli dersi sen çıkarır mısın. rakam hiç önemli değil yeter ki tarla olsun arsa bina gibi yerlere bakmıyorlar. şimdi neden ihaleden aldıklarına gelince hatırladığım kadarıyla 2016 yılında şifa hakkı çıktı yani biri bir araziyi alırsa yanındaki komşu mahkemeye gidip şifa hakkımı kullanmak istiyorum derse tapu iptal edilip tarla komşusunun üzerine geçer. tapu bildiğim kadarıyla bakım ve ihale ile yapılanlar iptal edilemiyor.
dip not: arazinin yerlerini bile bilmiyorlar. yeter.

Bu adamlar orada tarla mülk vs alıyorda kimin adına??? Paranın yüzü sıcak adamlar bile bile fahiş fiyat verip milletin aklını çeliyor. Satmak istemeyende fiyatları duyunca amaaan mazot şu para gübre bu para çocuklar zaten şehirde biz ne yapacağız diye bi süre sonra onlarda devrediyor acı ama gerçek.

Aynen öyle. Tamam alsınlar helal-i hoş olsun ama piyasayı da anlamsızca yükseltiyorlar. Bunların arazi aldığı yerlerin yakınındaki arazi sahipleri uçuk rakamlar istiyorlar. Dertleri çiftçilik olsa beşte biri fiyatına arazi dolu. Üstelik te toplu araziler. 500 dekar ve üzeri arazi dolu. Mendil kadar arazilere bu kadar uçuk rakamlar neden ödeniyor? Bu sorunun cevabını kimse bulabilmiş değil.

aklıma bir anda geldi belkide amaç çiftçiliği yapanların önünü kesmek piyasayı bilinçli yükseltip köyden gitmiş tarlaları satılacak olanlarda acaba benim tarlamıda 50 bine alırmı hayaliyle yaşatıp sattırmamak çiftçiliği geçimi olanlarda doğal olarak geleceğini sağlama almak için tarla almak ister fakat fiyatların aşırı şişmiş olmasından alamaz bilmiyorum biraz saçma gibi oldu ama aklıma geldi işte

Birde yakında trakyada çoğu genç çiftçi yakında ziya tarımda çalışabilir bana ehliyeti aldığımda teklif yaptılar asgari ücret verdiler yazın 2.500 tl verdiler ben kabul etmedim

Trakyanın gençleri okuyan okuyor.okumayan fabrikaya.sesetme kızanım sigortan ödensin.ne derseler tamam de! Mantığı ile yaşamaya devam dededen kalanı babadan kalanı sat.falanca biranede filancanın maçını izleyip feşmanca barajda balık tutmaya devam.ziya organiğe sat tarlayı padişahım çok yaşa!!!

Trakyanın gençleri okuyan okuyor.okumayan fabrikaya.sesetme kızanım sigortan ödensin.ne derseler tamam de! Mantığı ile yaşamaya devam dededen kalanı babadan kalanı sat.falanca biranede filancanın maçını izleyip feşmanca barajda balık tutmaya devam.ziya organiğe sat tarlayı padişahım çok yaşa!!!

malesef batının hastalığı girişimcilik sıfır sat gir fabrikaya çalış aman dikkat et işten atılma

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] tek bir kelime ile özet trakya insanını

Nedenini herkes merak ediyor ama kimse bulamıyor. Yaptıkları işin bir mantığı yok çünkü. Benim en son gittiğim satışta dekarı 50 bin ve üzerine izale-i şuyu dan yer aldılar. Oysa o tarlaların olduğu yerde 20 bine sahibinden satılık yerler var. Nedense sahibinden daha ucuza yerleri almıyorlar. Tarla fiyatlarını yükseltmek için yapıyorlar desem yer de sattıklarını duymadım. Yalnız kesin olan şu, bizim bölgede fiyatları uçurdular. Gerçekten ihtiyacı olan makul fiyat istiyor. İhtiyacı olmayan, bir enayi denk getirirsem satarım diyenler var ki 100 bin lira istemeye başladılar.

Nedenini herkes merak ediyor ama kimse bulamıyor. Yaptıkları işin bir mantığı yok çünkü. Benim en son gittiğim satışta dekarı 50 bin ve üzerine izale-i şuyu dan yer aldılar. Oysa o tarlaların olduğu yerde 20 bine sahibinden satılık yerler var. Nedense sahibinden daha ucuza yerleri almıyorlar. Tarla fiyatlarını yükseltmek için yapıyorlar desem yer de sattıklarını duymadım. Yalnız kesin olan şu, bizim bölgede fiyatları uçurdular. Gerçekten ihtiyacı olan makul fiyat istiyor. İhtiyacı olmayan, bir enayi denk getirirsem satarım diyenler var ki 100 bin lira istemeye başladılar.
Toplulaştırmadan sonra satacaklar tahminimce

Okadar buyuk araziyi toplulastirmaya sokup 2-3 buyuk parca yapabilen yurtdisindan makina aksami olan ortak bulup ileri teknolojiyle eker.

Toplulaştırmadan sonra satacaklar tahminimce

beyler işin ciddiyetini anlayamadınız tahminimce sizlere bir iki örnek vereyim.
1- israil in kuruluşundan günümüze kadar olan toprak istilasını biraz araştırın derim.
2- bizim buralardan da bu şirket yer aldı. tapulaştırmada geçirdik satmak gibi bir niyetleri yok
3- çok değil bu parti tek başına iktidarda kalırsa trakya komple birden tapulaştırma geçirecek.
4- ileriki zaman da avrupa ya mal göndermenin en kısa mesafesi.

son olarakta trakya tamamen tüm topraklarını satarsa da para miktarının hiç mi hiç önemi yok para hazır bilin . çünkü dünyayı yöneten 4 yahudi para babası.

1- israil in kuruluşundan günümüze kadar olan toprak istilasını biraz araştırın derim.
2- bizim buralardan da bu şirket yer aldı. tapulaştırmada geçirdik satmak gibi bir niyetleri yok
3- çok değil bu parti tek başına iktidarda kalırsa trakya komple birden tapulaştırma geçirecek.

son olarakta trakya tamamen tüm topraklarını satarsa da para miktarının hiç mi hiç önemi yok para hazır bilin . çünkü dünyayı yöneten 4 yahudi para babası.

Yerden göğe kadar haklısın

"Peki bu yapılanmanın önüne nasıl geçilir ?" Bunu tartışmak lazım bence

Adam şuan çok büyük oynuyor tek bir beynin altından kalkacağı bir iş değil üst akıl var bu adam biz gübre fiyatı diye ağlarken limana kendi gemisini yanaştırıp kilosunu 25 kuruştan gübre ithal ediyor verim önemli değil bana yakın 2 tarlası var geçen yıl ayçiçeklerini biçmeden bu yıl tekrar ektiler çiftçilikten para kazanmıyor bu şahış

bu yahudılere saygı duymak lazım aklı teknolojıyı parayı ıyı kullanıolar ne gerek vr kursun sıkmaya topraklardan basla ele gecırmeyı yeter