İstediğiniz bir makina varsa detaylı fotoğrafını çekebilirim abiTeşekkürler yeni traktörler var yeni makina ekipmanlar yokmu
Erkunt motor gucu ve fiyatı fena degil ve estetigi de güzel gözükuyor fiyatına göre iyi. Peki gardasım senin bu motorla ilgili görüslerin nedir sağlammı parça bozarmı ariza verirmi?Abiler yerimde duramadim bugunde gittim fuara. Tabi bugün suprizlerim var bakın: VAR MI ÖTESİ?
Ekli dosyayı görüntüle 23847Ekli dosyayı görüntüle 23848
Bizim 7480e ayıp olur dedim. Klasik tümoyada bindim şunu söyleyim, klasiğini debriyaj 8100den kolay
Ekli dosyayı görüntüle 23849Ekli dosyayı görüntüle 23850Ekli dosyayı görüntüle 23851Ekli dosyayı görüntüle 23852
Bunların dışında, dün demiştim ya Hattat t4100ün kabin kilitliydi diye. Bugün açarmısınız dedim. Yasak dedi. Herşeyden önce güler yuzlülük önemli hattatı zaten aldırmazdım. Şimdi asla!
Fuarda [MENTION=79284]nurettin_deveci[/MENTION] abiyi gördüm. Dayısı kubotanın aksaray servisi. Sagolsun oda dünkü satış temsilcisi gibi sahip çıktı. Zaten facedende konuşuyorduk onla Kubota aksarayda çok etkin, güleryüzlü.
Birşey daha var mf 5450 ve case farmall 85c tanıtımın oldu. Akşama paylaşırım
Erkuntun kalitesine birsey diyemem. Memnun olanda var olmayanda gardasim. Yerliiler içinde en iyi dizayna sahip cekisinden genel olarak memnunlar.Yakıta iyi diyen var kötü diyen var.Erkunt motor gucu ve fiyatı fena degil ve estetigi de güzel gözükuyor fiyatına göre iyi. Peki gardasım senin bu motorla ilgili görüslerin nedir sağlammı parça bozarmı ariza verirmi?
Gardaşim fiyatlar makul. Ama bizim yerli olan herseyin genel ozelligi ufak ufak devamlı arıza acması. Tüm yerlilerde bu var. Yerli olan BMC kamyonlar var bilir misin? Benim arkadaşın babası trafik polisi yasaklı park eden araçları çekmede görevli. Bunlara verilen yeni araç BMC PRO 415 diye bi ufak kamyon. Daha 9000 km ye gelmeden 3 kez arızaya gecti. Yerli olan cogu seyde ariza cok. Eger erkunt bu sorunu aştıysa tercih edilebilir guzel bir tercih olur.Erkuntun kalitesine birsey diyemem. Memnun olanda var olmayanda gardasim. Yerliiler içinde en iyi dizayna sahip cekisinden genel olarak memnunlar.Yakıta iyi diyen var kötü diyen var.
Galiba bunlar son abi. Mf nin türkiye sayfasına sormuştum, kesin bitti artık.5400 serisi bitmiyormuydu fuarada getirmişler.
Bugün Kubota bayisinden fiyat aldım m8540 ve m9540 fiyatini soran olursa söylerim...
Öncelikle takaslı ve takassız aynı fiyatmış...Ne kadar kubota 85 veya 95
Nurettin abi okul yakın olunca fuara doyamadım . Yarında ordayımCanımsın [emoji11][emoji11]
ariza pek yapmıyor.Erkunt motor gucu ve fiyatı fena degil ve estetigi de güzel gözükuyor fiyatına göre iyi. Peki gardasım senin bu motorla ilgili görüslerin nedir sağlammı parça bozarmı ariza verirmi?
Neden o kadar az acaba ?Şuan denizlide tarım fuarı var 3 marka traktör var fend landını karatas bı tane daha adını duymadıgım marka vardı
Bu soruyu ben cevapliyayim izninizle.fuar Denizli merkezde.denizlideki traktör bayileri bu sene katılmama kararı almışlar.sebebi yer fiyatlarının çok yüksek olması.gecen yıl 35 bin olan yer bu yıl 70 bin olmuş.bayiler bunu söyledi.persembe günü gittim fuarın hiç tadı yok maalesef.traktor olmayınca ekipman bayileride katılmamış.ziyaretciler hiç memnun değildi.traktor bayileride tanıtımı galericiler sitesindeki yerlerinde yaptılar.Neden o kadar az acaba [emoji848]?
Fendt varsa 3 tanesine bedeldir gerçi ( fiyat olarak) [emoji4]
Denizli'nin ilçesindemi var fuar yoksa merkezdemi?