eline sağlık akif..güzel paylaşımlar olmuş..
Güzel paylaşım. MF' nin yeni S serileride ilk defa bu fuarda sergilendir heralde...
Teşekkürler abilerTedekkurler ellerine saglik
Onu Mart sonunda çıkaracaklar diye bilgi aldım abi. Belki Konya fuarınada yetişmeyebilir.8100 serisinede yenilik gelecekmiş.Tumosanda yenilik yokmu Akif
Klasik seride 105 lik çıkacaktı yokmu daha
Elime en çok yakışan traktör 5400 serisiydi abi. Birde farmall c serisiydi.O nasıl bir dizayn, o nasıl bir teknoloji... Sen benim ol 2 kat fazla yak diyesim geldi. Bu aralar biraz soğumuştum o seriden. Geçen senede özellikle bu seriyi incelenmiştim. Bu sene beni daha bi başka cezbetti. İnşallah hayali olanlara Allah nasip eder.Eline sağlık Akif varsa ben orta şekerli bir Mf 5430 alayım
Elime en çok yakışan traktör 5400 serisiydi abi. Birde farmall c serisiydi.O nasıl bir dizayn, o nasıl bir teknoloji... Sen benim ol 2 kat fazla yak diyesim geldi. Bu aralar biraz soğumuştum o seriden. Geçen senede özellikle bu seriyi incelenmiştim. Bu sene beni daha bi başka cezbetti. İnşallah hayali olanlara Allah nasip eder.
Fiyat olarak şöyle: geçen sene euro 3.8 iken bizim bayiye sordum 168 dedi 5410 için. Şuan euro 4.6 tl. Ben 5430a en az 200 gözüyle bakiyorum ��
Eve gidince o 7480e nasıl binilecek o değilde gelir aklıma 5400 serisi sürekli ��.
Mesela Bizim kubota bayisi fuara özel indirim yapacağız demişti. Ama ben hiç satış fiyatını sormadim bayilere. Bi geçen sene 5410u sormuştum 168 demişti.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar fuarda fiyatlar farklı olur diyorlar bi bilgisi olan var mı
Teşekkürler hocam.Onu bunu bilmem acilen Tümosanın senin gibi bir muhendise ihtiyacı var abi . Ama cidden baya sertti. Kendi traktörümüzü aradım...Paylaşım için teşekkür ederiz, gitmiş kadar olduk.
Debriyajın sert olması şemsiye baskının malzemesinden kaynaklanıyor, biraz yumuşak, esnek malzeme kullanılsa balatayı yine tutar.Plaka helezonik yayla sıkıştırılıyorsa yay adeti genelde 9 kullanılıyor, üst serilerde 12 kullanılır.
Debriyaj milinin bağlandığı uzatma kulağı, laması kısa ise yine debriyaj sertleşir.
Çözüm iki diskli balata kullanıp şemsiye yayın baskısını azaltmaktır, hidrolik merkez kullanılabilir, çeşitli yollar var.
Eyvallah abi , teşekkür ederimPaylaşım için teşekkürler. Fuara gitmiş gibi oldum.
Valla bi şansımızı denicez bakalım kısmet [emoji1] [emoji1]Mesela Bizim kubota bayisi fuara özel indirim yapacağız demişti. Ama ben hiç satış fiyatını sormadim bayilere. Bi geçen sene 5410u sormuştum 168 demişti.
Alacaksanız fuarda alın. Yanınızda bayiden traktör alan hatırlı bir kisi alırsanız baya ucuza gelir [emoji4]
Fuara gitmiş gibi olduk teşekkürler
Ne demek görevimiz abilerTeşekkürler akif sağol