2 sene vadeli 58.000 tl yeHayırlı olsun kaça aldınız
2 sene vadeli 58.000 tl yeHayırlı olsun kaça aldınız
Hayirliugurlu olsun allah is rastligi versin
Paksan süper yunus
Elibol gold, muadili şahsen kullanmadım ama %20 daha performans lı çalıştıgını biliyorum yani normalde 1200 balya basarsan gunluk bununla 1500 basarsın
Türkiyede üretilen makinalırın kalitesi hemen hemen aynı makinalar ama ben olsam pikaba önem veririm örnek olarak çokcanların 2014 moldellerin pikabı gördum en saglamı toplayıcı teller in mm limi bile kalındırSaol abi Bizim normalda 5 gün içinde gelecek diyor bayi ama nisanın sonunu bulur die tahmin ediyorum
agritürk balya makinası emsallerine göre biraz cayip geldi saç kalınlığı olsun pikap genişliyi olsun iyimi yaptım kötümü anlayamadım.
Türkiyede üretilen makinalırın kalitesi hemen hemen aynı makinalar ama ben olsam pikaba önem veririm örnek olarak çokcanların 2014 moldellerin pikabı gördum en saglamı toplayıcı teller in mm limi bile kalındır
Tek sıkıntı bizim burlarda sapın az olmasıBilitorum çokcanlar genelde sıkıntilidir parça kalitesinden değil fabrikasyonda montaj hatası cok çıkar deneyimsiz servislerde arızayı gidermek yerine ayarı dahada bozarlar
Ahri türk 3 yabali yukarda bahsettiğim makina muadili sıkıntı yok geniş pikap olması güzel
Makinayi besleyecek çok sap yok arazilerde biraz ufakAz deken makinayı besleyecek şekildemi yoksa arazinin az olmasıni
Hayırlı olsun güzel güzel tercih agritürk kaliteli bir marka aynı zamanda ürmaksan olarak yedek parça üretimi yapan bir firma
3 yaba genelde ot yonca fiğ sap bağlarken işe yarar Saman olarak haşpaylı bağlarken çok ciddi farklar olmayacaktır çünkü saman balyası bağlarken haşpayın kıyması önemli çok saplı yerde iş yapar yoksa emsal 2 yabalı haşpaylılardan farkı yok az saplı yerde....
Peki saman az olan namlunun zayıf olan yerlerde 3 yabalı olması sıkıntı çıkarırmı
Birde ustum ben 20 saatte 0 90 lık erkunta bağlıyacam makinayı yakıt nasıl olur günde ortalama 1000 balya bastığımızı varsayarsak
Zayıf namluda hız artırırsanız sorun olmaz makina boş gitmesin yeter.... yakıta gelinde balya ağırlığı sap durumu yol ve gezme durumu belirler bunu harmanda belli olur çalışınca şimdiden merak edilecek bir şey değil bu
Bu işe agritürk geniş pikap geniş haşbay 3 yabalı bir makinayla başlıyacam bu sezon sizce makina hakkında düşünceleriniz ve 3 yabalı olması iyi bir avandajmı sizce
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Abi 3 yabalı makina yoktur.. makinaların hepsi standart 2 yabalıdır sadece yabaların bi tanesi 2 li bir tanesi üçlü buda hem seri iş hemde zamandanda yakittanda tasarruf demek. Cünkü pikabin icine topladıgi otu tek seferde makinanın hazneye verir. Daha hızlı gidersin bide akıllı yabaysa tadından yenmez.