Bu işe agritürk geniş pikap geniş haşbay 3 yabalı bir makinayla başlıyacam bu sezon sizce makina hakkında düşünceleriniz ve 3 yabalı olması iyi bir avandajmı sizce
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bu işe agritürk geniş pikap geniş haşbay 3 yabalı bir makinayla başlıyacam bu sezon sizce makina hakkında düşünceleriniz ve 3 yabalı olması iyi bir avandajmı sizce
Arkadaşlar herkes görüyo yorum yapmıyorsunuz bu uygulama tecrübe ve bilgi alışveriş yapabileceyimiz bir uygulama lütfen
hayırlı olsun fiyat nedir resim olmadan yorumyapmak zor
Hayirli olsun
Teşekkürler
3 YABALI OLMASI NE ANLAMA GELİYO İYİMİ KÖTÜMÜ HİÇ BİR YERDE YOK 3 YABALI İYİMİNYAPTIM KÖTÜMÜ ANLAYAMADIIM
Teşekkürler
3 YABALI OLMASI NE ANLAMA GELİYO İYİMİ KÖTÜMÜ HİÇ BİR YERDE YOK 3 YABALI İYİMİNYAPTIM KÖTÜMÜ ANLAYAMADIIM
Ekli dosyayı görüntüle 25262hayırlı olsun faruk işaretledigim yer 2 yaba seninki bunun üçlüsü olacak bu ne demek oluyor daha seri gidebilirsin boğaza gelen sapı daha yoğun prese vericek Ekli dosyayı görüntüle 25263bu resimde baglama grubu 3 lü bunların adıda yaba yani 3 ipli
Yorumların i için teşekkür ederimÇıkarmaz vites yükseltcen zaten zamandan kazancan
Yorumların i için teşekkür ederim
Traktör erkunt 90 lüks abi görmemişim
Çok güzel baglar 90hp ise senide yormaz tekrar hayırlı olsun fotoları atarsın gelince
Makinanın üstünde dijital gelecekmiş balya sayma göstergesi mekaniye çevirecem dio uyanıklıkmı yapıyo iyilik anlayamadımHarmana var daha aceleye gerek yok pikap geniş olması güzel her biçerin götü deişik atıyo bazen kuvvetli rüzgarda yayılio dar oldumu pikap sap bırakıo dardan zarar gelir genişten gelmez ii seçim. Agritürk bizim yörede yok daha makinaya bi yorum yapamam fakat artık bütün makinalar iyi rekabet war
Hayırlı olsun kaça aldınızBu işe agritürk geniş pikap geniş haşbay 3 yabalı bir makinayla başlıyacam bu sezon sizce makina hakkında düşünceleriniz ve 3 yabalı olması iyi bir avandajmı sizce