Bizde de var 98 model ama ağır difransiyelli olanları varmış acaba bizdeki ondanmı merak ettimde95 model 54c vardı 0 alınma 23 yıl kullandık. 20 yaşında debrej ve fren balataları değişti.6500 saatte rektefe fln hiçbişeyi yoktu taş gibi motordu sattık çiftçeker aldık ama aranıyor hep
Sizde 54c var mi?kaç model.Varsa deneme yapabilirsiniz.2500 devir/da. Yada 2600devir/dakikadaki hızınızı cep telefonu ile yada otomobil ile ölçerek hızını bulabilirsiniz.Buradan listeye bakarak anlayabilirsiniz.Cevaplar için teşşekkürler hızlımı yavaşmı anlamamız mümlün değil galiba teşşekkürler
Teşekkürler,2000 54c ;Pompası bosh sanirim.Yakit diğerlerine göre nasıl.Yine mavi gri gövdelidir.Motoru tumosan mi ivecomu biliyormusunuz?anlayabilirsin. hem de çok basit. 40 km/h a sahip olanların orjinal arka teker lastikleri 13.6/28 dir. aynı zamanda faturası varsa eğer 40 km/h yazar. bir de traktörün sağ ve sol yanında (mazot deposu yanı) at resmi ile 40 km/h yazısı vardır siyah renkli.
ayrıca normal bir 54 c kullandıysan ve sonra 40 km/h seri olana binersen hemen fark ediliyor. şuan 2000 model 54c sahibiyim. 40 km/h a sahip. seri 1. vitesle çift falan süremiyorum. çok seri ve hızlı. takviye 3/4 yerine göre vites kullanıyrum. ama şu var takviye 4. ü agır devir 54 c nin 1. vitesi gibi hıza sahip. ayrıca 97 model yılından itibaren 40km/h üretimi oldu. 96 ve aşağısında yok diye bılıyorum. hepsi ağır devir.
Bizdeki 98 model lucas pompa 1. Vitesle 10 numara 3 lü pulukla çok rahat çift sürüyor. Bayılması çok olmuyor yani çok dik yerlerde filan bayılmıyor ama traktör çok hafif kepçeyle çalışırken hemen kafa kaldırıyor ama çekmem demiyoranlayabilirsin. hem de çok basit. 40 km/h a sahip olanların orjinal arka teker lastikleri 13.6/28 dir. aynı zamanda faturası varsa eğer 40 km/h yazar. bir de traktörün sağ ve sol yanında (mazot deposu yanı) at resmi ile 40 km/h yazısı vardır siyah renkli.
ayrıca normal bir 54 c kullandıysan ve sonra 40 km/h seri olana binersen hemen fark ediliyor. şuan 2000 model 54c sahibiyim. 40 km/h a sahip. seri 1. vitesle çift falan süremiyorum. çok seri ve hızlı. takviye 3/4 yerine göre vites kullanıyrum. ama şu var takviye 4. ü agır devir 54 c nin 1. vitesi gibi hıza sahip. ayrıca 97 model yılından itibaren 40km/h üretimi oldu. 96 ve aşağısında yok diye bılıyorum. hepsi ağır devir.