Adana'daki Fendt 936 Vario

Ynt: Adana'daki Fendt 936 Vario

salih link=topic=4713.msg56115#msg56115 date=1215633007' Alıntı:
dogrudur bunlar j.d yıde sanırm agroteck (ankara tarım fuarı) ten almıslardı galıba eger o traktorse bızm komsu ona cok heveslenmıstı fakat yetkılı servıs parcada problem yasarız dedı onlard gıttı 6920yı aldı 7820de adana ceyhan a gıttı =))
sayın sawyer yas kac memleket neresı
ewet salih adana ceyhan camızağlı köyü

bu cem bey herhalde hayvancılıklada uğraşıyo bana görede jd den vazgeçmez avrupada amerikada jd satış rekorları kırıyo tamam fendt daha teknolojik ama kimse jd den kolay kolay vazgeçmez adamlar sadece argeye verdikleri günlük para 1 milyon dolar

gaggoş link=topic=4713.msg58023#msg58023 date=1216471467' Alıntı:
bu cem bey herhalde hayvancılıklada uğraşıyo bana görede jd den vazgeçmez avrupada amerikada jd satış rekorları kırıyo tamam fendt daha teknolojik ama kimse jd den kolay kolay vazgeçmez adamlar sadece argeye verdikleri günlük para 1 milyon dolar
günlük ar&ge ye okadar para veriolar ama kaç seneden beri 30 serisini üstüne çıkamadılar veya yeni makyajlı bir seri çıkarmadılar...

gaggoş link=topic=4713.msg58023#msg58023 date=1216471467' Alıntı:

vazgeçmez diye bir olay yok körükörüne fanatiklik olamaz makina para kazandırmak için var FENDT ten daha iyisini donanımlısını bulabirse neden olmasın derim durum ve şartları uyarsa