Acil !!! yarına telefon alıcam fikirleriniz nedir ???

Ynt: Acil !!! yarına telefon alıcam fikirleriniz nedir ???

Nokialar aslında pek iyi değil fatih,şöyle kafası çabuk karışıyor :) dokunmatiği de çok iyi değil.Ama kamerası çok güzel,bendeki c6-01 kamera olarak on numara 8 mp flaşlı vs.Ama işletim sistemi symbian pek uygulama falan yok bilgin olsun.

Cihan_özece link=topic=61016.msg672620#msg672620 date=1356475330' Alıntı:
Nokia alacagina sony experilardan al daha iyi fatih.
aynen abi. zaten baya aklıma yattı şimdi özelliklerini okuyunca. sony ericsn ray iyi gibi duruyor :S
Çağrı link=topic=61016.msg672623#msg672623 date=1356475480' Alıntı:
Nokialar aslında pek iyi değil fatih,şöyle kafası çabuk karışıyor :) dokunmatiği de çok iyi değil.Ama kamerası çok güzel,bendeki c6-01 kamera olarak on numara 8 mp flaşlı vs.Ama işletim sistemi symbian pek uygulama falan yok bilgin olsun.
ozaman nokıa dan şaştım sony e bakayım demi :S
Cihan_özece link=topic=61016.msg672625#msg672625 date=1356475561' Alıntı:
Nokiada dokunmatik yokmuş kanırtmatik varmış :D
:D

experia ve ace plus ı karşılaştırrısak xperia daha ucuz olmasına rağmen kamera video çekimi ve ekran çözünürlüğü olarak daha üstün ;) experia ya hiç bakmamıştım şimdi samsungtan soğudum la ;D xperia al güzelse bakarım bende alırım

samsung ace lerde sorun yasayan cok oldu Bence fıyata gore sony xperianın + ları renk kalıtesi felan çok iyi...Emsal fıyatlardakı samsunglardan cok cok ıyı oldugunu dusunuyorum Hayırlı olsun sımdıden :)))))

toprağım benim tavsiyem glaxy wonder olur ama birazcık limiti aşman gerekiyor
ama süper makine

bence nokia nın devri geçti xperia olabilir diyecem ama arkadaş bu sene okullar açıldığında aldı 2. hafta yere düşürdü servisten 1 buçuk ay sonra yolladılar aynı hatayı verdi bidaha yolladı hala gelmedi telefonu arkadaştan çok servis kullandı :) en iyisi samsung android tir ace olur young olur bir çok çeşidi var fiyatlarıda uygun

coyote26 link=topic=61016.msg672630#msg672630 date=1356475652' Alıntı:
sony xperia uygun bence 8.0 megapixel kamera ve android 2.3 Fiyatıda 540 tl.....
540 + kdv diyor. sizin verdiğiniz sitede. 640 ı buluyor ama burada daha uygun gibi :S site güvenilir mi bilmem :S
http://www.bizdeuygun.com/Sony-Ericsson-Xperia-Ray-ST18i_65918.html?ref=akakce&v=1.51.5#1
Cihan_özece link=topic=61016.msg672633#msg672633 date=1356475748' Alıntı:
Hadi hayirli olsun blader :)
:D eyvallah abi. :D ne alıyom ben şimdi sony mi :D
anayurtlu link=topic=61016.msg672634#msg672634 date=1356475766' Alıntı:
experia ve ace plus ı karşılaştırrısak xperia daha ucuz olmasına rağmen kamera video çekimi ve ekran çözünürlüğü olarak daha üstün ;) experia ya hiç bakmamıştım şimdi samsungtan soğudum la ;D xperia al güzelse bakarım bende alırım
alıyom o zaman bilader :D

coyote26 link=topic=61016.msg672636#msg672636 date=1356475895' Alıntı:
samsung ace lerde sorun yasayan cok oldu Bence fıyata gore sony xperianın + ları renk kalıtesi felan çok iyi...Emsal fıyatlardakı samsunglardan cok cok ıyı oldugunu dusunuyorum Hayırlı olsun sımdıden :)))))
:D sağolun sattınız galiba bana telefonu şimdi :D sony alıyom he şimdi :D
çakır_16 link=topic=61016.msg672638#msg672638 date=1356475922' Alıntı:
toprağım benim tavsiyem glaxy wonder olur ama birazcık limiti aşman gerekiyor
ama süper makine
:D yok kardeşim bu ay fazla aştım ayıp olur evdekilere yarın geleck parayla ve alacağım telefonla bu ayki masrafım 1500 tl yi bulucak :) yeterince fazla odu zaten gerek yok. :) onu ilerde düşünürüz. gerçi babam sağolsun şimdilik idareten bişey al yaza iyi bitane istediğin alırsın dedi sağolsun ama gerek yok. bunu alırsam ebedi çatlayana kadar gideri var :D
mehmet_06_14 link=topic=61016.msg672639#msg672639 date=1356475963' Alıntı:
bence nokia nın devri geçti xperia olabilir diyecem ama arkadaş bu sene okullar açıldığında aldı 2. hafta yere düşürdü servisten 1 buçuk ay sonra yolladılar aynı hatayı verdi bidaha yolladı hala gelmedi telefonu arkadaştan çok servis kullandı :) en iyisi samsung android tir ace olur young olur bir çok çeşidi var fiyatlarıda uygun
samsungtan hep dilim yandı o yüzden sevmiyorum :)

bilader samsung ace plus larda ekran çözünürlüğü vasat ve video kalıtesi vga larda yani xperiadan 12 kat düşük ;D xperianın kamera 8 mp valla samsung alıyodum çaydım almayacam ;D ha performasnı nasıl onu bilemem dur onuda forum sitelerinde araştırıyorum

anayurtlu link=topic=61016.msg672643#msg672643 date=1356476392' Alıntı:
bilader samsung ace plus larda ekran çözünürlüğü vasat ve video kalıtesi vga larda yani xperiadan 12 kat düşük ;D xperianın kamera 8 mp valla samsung alıyodum çaydım almayacam ;D ha performasnı nasıl onu bilemem dur onuda forum sitelerinde araştırıyorum
sen almadımıydın telefon :S bluşmada gördüydüm sanki sordum hatta :S sonny alıcam kısmetse ozaman bilader. inşallah yarın bulabilirim kastamonuda :D

rocky link=topic=61016.msg672644#msg672644 date=1356476472' Alıntı:
sen almadımıydın telefon :S bluşmada gördüydüm sanki sordum hatta :S sonny alıcam kısmetse ozaman bilader. inşallah yarın bulabilirim kastamonuda :D
yok la almadım 4 senedir samsung l700 ile dağa taşa vura vura devam ;D performans olarak fiyatına göre iyi diyolar forum sitelerinde. bende ace plustan daha iyi la bi denede bana al la ;D

anayurtlu link=topic=61016.msg672646#msg672646 date=1356476629' Alıntı:
yok la almadım 4 senedir samsung l700 ile dağa taşa vura vura devam ;D performans olarak fiyatına göre iyi diyolar forum sitelerinde. bende ace plustan daha iyi la bi denede bana al la ;D
:D devlet öğrenciye hibe versin birazda bak cihaz eskidi :D yazılayım da çıkarsa daha iyisini alırız sana :D

alacağın telefon android olsunda ne olursa olsun. geçen hafta sybiandan androide geçtim yani nokia dan samsung s 3 e geçtim ve farkı gördüm bundan sonra android diyorum

Motorola Atrix veya Samsung Ace 2 öneririm kardeşim. Ama hiç uğraşma bunlarla sende para çoktur, al bi ayfon 5 keyfine bak. :D