870 steyr

Ynt: 870 steyr

feuer_frei link=topic=43472.msg405754#msg405754 date=1306166238' Alıntı:
Bana göre 10 milyar vermeye değer Sanane benim aklımdan..senin problemin ne isyan mı ediyosun millete bu ne öfke bu ne hırs??!!?
Piyasa konusunda senden iyiym rahat ol bu kadar ters gitme insanlara alırlar aklını verirler eline !!

Benim aklımı almadan ben senin dilini alırım elinede vermem anladın sen onu başkaları vermez direk şahsım bunu icraa eder.Dikkatli konuş..!
Edebini takın kullandığın kelimelere dikkat et emi çok gençsin daha.Kimseye isyanım , öfkemi hırsım yok siz gibi akıllanmamış gideri bol mantığı dar gençlere bu şekilde lanse oluyorumdur.Karşınızdakini bilmeden atar yapmayın
Piyasayı bilsen abuk sabuk rakam tahmini yapmazdın toyluk yapmayın ulan bana sen ve senin gibiler.Piyasa konusunda benden iyiymiş yada ondan bundan.
Sen gibilerine her türlü ters düz giderim sen canını sıkma... ok-*-s

DqN 58 link=topic=43472.msg405878#msg405878 date=1306175148' Alıntı:
Ford39 un suçu ne yorum yapan suçlu oluyo adamın konusuna yazık

Ne Ford 39 kardeşimin ard niyeti ve bir suçu, ne de diğer kardeşlerimin bir ard niyeti var. Sadece, yorumları yanlış algıladılar herhalde... lütfen, birbirimizi cephe alacak şekilde yorum yapmaktan kaçınalım arkadaşlar, bunlar kimseye birşey kazandırmaz. noo-*-s

Ally TOKMAKCI link=topic=43472.msg406008#msg406008 date=1306184489' Alıntı:
Sakin olun. Terbiyemizi aşmayalım lütfen. Konu da Dağılmasın.

Yahu kardeş terbiyemizi aşmayalım çoluk cocukla mı ugrasalım fantasyleri için oyalanmaları için söyler misin_?
Benim aklımı elime verecek çıkmadı daha elhamdülilah eger bunu kullanan şahısın tapası mı yada başka yeri mi dayanacaksa aklımı gelsin elime versin.
Kusura kalma bu sözlerede tepkisiz kalacak değilim.Bunun adı Terbiyesizlikse tamam.

Levent abi sen görüyosun burda büyüğümüzsün abim yaşındasın. Sen inceledin tarttın işte ben daha ne diyeyim.

şimdi sakin olun diyecem , konuyu sapıtmayın diyecem ... o başlattı bu şunu dedi bu bunu dedi diyeceksiniz ....
bana asla kimse falanca lafı edemez diyeceksiniz ... falan filan bu tartışma uzayacak ....
size söylenen her lafa anında cevap verin .... size bir dedilerse siz ona beş deyin ... sakın alttan almayın
konu sayfalarca uzasın ... bunu istiyoruz biz ... bir ekşın bir jareket bekliyoruz .... bildiğimiz ne varsa baıra bağıra , insanların başına kalka kalka anlatalım ... internette konu ile ilgili arayanlar o sizlerin harika uslubu ile aydınlansın bilgi edinsinler .... bu konunun gidişatı çok güzel şimdi ben aradan çekiliyorum vede cevap sırası kimdeyse sahneyi ona bırakıyorum ... yağdırın birbirinize ...