Maxima al. Ama 2016 üzeri al.Selam değerli dostlar. 80 85 bin civarına 2014 2015 tumosan maçına 9115 ler alınabiliyor. Sizce bu fiyatlara alınabilir mi bu maximalar.Yoksa biraz daha verip Haşmet 110 luk mu aksak fikirlerinizi bekliyorum. Yanlız yorum yapacak arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmasin rica ediyorum.
9115ten uzak durun bizim canımız yandı sizin yanmasın 2015 670 saatteki traktörü 80e zor saydılar takasta 107 bine almıştık değer kaybetmicek traktör bakın derim ve kaliteli olsun tümosanla 2 kere tarlada kaldım işler yarım kaldı
Noldu ki nereden sorun açtı9115ten uzak durun bizim canımız yandı sizin yanmasın 2015 670 saatteki traktörü 80e zor saydılar takasta 107 bine almıştık değer kaybetmicek traktör bakın derim ve kaliteli olsun tümosanla 2 kere tarlada kaldım işler yarım kaldı
Ne gibi sorunlar yaşadınız?
Debriyaj çok sert olduğu için 300 saat civarlarında pimi koptu gittim pim aldık ama ayarı bozulduğu için ayırma yapmıyordu stop edip vites geçirdim ilçedeki servise götürdüm traktörü bölüp ayar yaptılar 2 gün yattı 450 saat civarındayken çalışırken birden akü lambası yandı aşağıya inip baktığımda kayışın dönmediğini gördüm stop ettim kayışın gerilmesini sağlayan takoz kopmuş gittim servisten aldım taktım yaklaşık 2 saat kaybım oldu birgün yine tarlada çalışırken birden traktör sarsıntılı çalışmaya başladı 1 dk sonra yağ ışığı yandı hemen stop ettim servisi aradım getirmeniz lazım dedi çekerek ilçedeki servise götürdüm yaklaşık 1hafta yattı yağın dönüşünü sağlayan parçanın burcu bozulmuş aynı boyutta burcu bir türlü bulamadılar en sonunda new hollandtan alıp yapmışlar new holland tr6 ile takas yapmıştık bayiye götürürken farketmişler duman yapıyormuş servise çekip baktırmışlar turbo bozulmuş o yapıldı şimdide daha 670 saatte traktörde turbo bozuluyor yazık vallah 96 model 398 ve 2007 model 3095imiz var ne turbosu bozuldu nede tarlada kaldık