Ynt: 7056s verip Case alıcaz
;D ;D gayet net ve açık anlamışsın rocky ;D çekmez diye bişeymi var ya uygun ekipman taktıktan sonra her şekilde işini görür makina sonuçta 3 silindirede aynı ekipmanı takıcan 4 silindire de ben 4 silindirli traktör kullanmadım hiç sadece servet80.4ü yolda denedim açıkçası çok bişey farkedeceğini zannetmem.bu 3 silindir 4 silindir muhabbetide her zaman marka çekişmeleri gibi olmuştur benim düşüncem sabah otur akşama kadar sürer
rocky link=topic=69864.msg797063#msg797063 date=1384887982' Alıntı:eğer 75 lik ile 90 lığı diyorsan silindir hacimleri aynı bildiğim kadarıyla. Bizim insanımızda küçük görme çok var anladığım kadarıyla. Neymiş efendim 3 silindirmişte çekmiyomuşta bilmem neymiş. At arabası değil ya bu. Mantık olarak silindir büyükse alına yakıt fazla olur diyorsan o zaman 75 klik çok yakar demek istiyorsun. ANlamışmıyım Ağzı olan konuşuyor. Bilende bilmeyende. Ben gayet memnunum isteyen gelip deneyebilir.
;D ;D gayet net ve açık anlamışsın rocky ;D çekmez diye bişeymi var ya uygun ekipman taktıktan sonra her şekilde işini görür makina sonuçta 3 silindirede aynı ekipmanı takıcan 4 silindire de ben 4 silindirli traktör kullanmadım hiç sadece servet80.4ü yolda denedim açıkçası çok bişey farkedeceğini zannetmem.bu 3 silindir 4 silindir muhabbetide her zaman marka çekişmeleri gibi olmuştur benim düşüncem sabah otur akşama kadar sürer