70-90 Bg MF Tavsiyesi-Hangi Seriler Avrupa?

sağolun..

soran arkadaş ithal mf ile ithal Deutz arasında kalmıştı..

5400 alamam dediği için Deutz al o zaman dedim bende..

---
YIGIDO.. suan ortadirek özel yapım motor yaptirsan inan major 80 olur:) zetor un avrupada EN çok satan modeli..

major adı üstünde temel-esas demek.. benim gözümde zetorun fayda/masraf olarak EN iyi modeli..

bu gavurun bikac seneye bayi-servis ağı otursun.. bin-dene ne dediğimi anlayacaksın..

bigun denk gelirse..bu sözümü unutma..

sağolun..

soran arkadaş ithal mf ile ithal Deutz arasında kalmıştı..

5400 alamam dediği için Deutz al o zaman dedim bende..

---
YIGIDO.. suan ortadirek özel yapım motor yaptirsan inan major 80 olur:) zetor un avrupada EN çok satan modeli..

major adı üstünde temel-esas demek.. benim gözümde zetorun fayda/masraf olarak EN iyi modeli..

bu gavurun bikac seneye bayi-servis ağı otursun.. bin-dene ne dediğimi anlayacaksın..

bigun denk gelirse..bu sözümü unutma..

S.a abi şu 2 yılda MF'nin ürün yelpazesi politikaları yüzünden mf'den soğuduğum kadar hiç birşeyden bu kadar soğumamışımdır, sırf inat olsun diye newhollad'a bulaşmadım, benim yerimde başka biri olsa şimdiye 5-6 senelik newholladcı olmuştu, kurbanlıkları sattık ama borç harç derken elde evi 5-6 ay çevirip birkaç daha seneye kurbanlık toplayacak, para ancak kaldı, bir çılgınlık yapıp hibe programından bir zetor da ben mi alsam demiyor değilim

Sivas merkezde elinde bikac zetor olan bi tanıdık var.. görmek denemek istersen haberim olsun..

tüm motorları zetorla çevirmesi 6 ay surmedi:)

suan hakkaten tanıtım fiyatına..

abi şu mf'den az daha nefret edeyim de değiştireyim noktasındayım, baki abi var bildiğim 84 lük var elinde sanırım bahar tarla sürüm vakti bir haberleşirim inşallah