Kullananlar cok iyi olduğunu söylediler fakat bu kadar iyi işcilik cıkaracagını beklemiyodum gercektenİş dayanmaz, cok güzel sürüm olmuş
Komsu gecen sene aldı aynısını ve td100 var aynı kişide sürüme gittiler 5li 10 numarayla 100 lük traktörün üstünden atlıyodu [emoji23] yakıt karsılaştırması falan yapınca hayran kaldım ve hiç düşünmeden 56 serisini tercih ettimHayırlı uğurlu olsun tercihiniz neden 56 serisi ?
Traktör yeni olduğu için tam çözemedim o işareti komsuya sordum abi bu ısık neyin nesi diye o kuyruk mili değil traktör dişlilerini kast ediyo o ısık sönerse büyük sıkıntı dedi ne kadar doğru bilemiyorum servis gelince sorcam amaHayırlı olsun , kuyruk milini neden çalıştırdınız ? Sarı uyarı lambası yanıyorda.
Sağolun . nedenleri diğer mesajda acıkladım denedim gördüm memnun etti beni bide nasipmiş demekki. Pullukla beraber 80 binhayırlı olsun güle güle kullanın.65-56 yı seçmenizdeki neden neydi merak ettim birde kaça mal oldu acaba ?
Traktör yeni olduğu için tam çözemedim o işareti komsuya sordum abi bu ısık neyin nesi diye o kuyruk mili değil traktör dişlilerini kast ediyo o ısık sönerse büyük sıkıntı dedi ne kadar doğru bilemiyorum servis gelince sorcam ama