6556s hayırlı olsun allahım utandırmasın

hayırlı olsun güle güle kullanın.65-56 yı seçmenizdeki neden neydi merak ettim birde kaça mal oldu acaba ?

Hayırlı olsun , kuyruk milini neden çalıştırdınız ? Sarı uyarı lambası yanıyorda.
Traktör yeni olduğu için tam çözemedim o işareti komsuya sordum abi bu ısık neyin nesi diye o kuyruk mili değil traktör dişlilerini kast ediyo o ısık sönerse büyük sıkıntı dedi ne kadar doğru bilemiyorum servis gelince sorcam ama

Traktör yeni olduğu için tam çözemedim o işareti komsuya sordum abi bu ısık neyin nesi diye o kuyruk mili değil traktör dişlilerini kast ediyo o ısık sönerse büyük sıkıntı dedi ne kadar doğru bilemiyorum servis gelince sorcam ama

Kullanım kitapçığına bakın , o kuyruk mili çalışırken yanar. Bizde de Td 90 var bizde öyle . Aksi halde yanmaz, kullanım kitabından bakarsanız orada ilk sayfalarda gösteriyor. Tekrar hayırlı olsun