Metal yorgunluğu diye bişey var, 2 dönem vekil olan emekliye ayrıldı[emoji23], sen 50 yaşında motoru kullanmak istiyorsun , ne derece verimli olur bilemiyorum hafif yapıda toprak ise belki, eski mal adamı bıktırır abey, şöyle kabinli klimalı traktör her eve lazım , itibardan tasarruf olmaz[emoji1]bende nasipse enter 624 çift çekere çevirecegim. şimdi parçaları uyumlu parçaları araştırıyorum.200 bin tl yenisini almaktansa 30-40 bin tl harcamak mantıklı geliyor bana
Metal yorgunluğu diye bişey var, 2 dönem vekil olan emekliye ayrıldı[emoji23], sen 50 yaşında motoru kullanmak istiyorsun , ne derece verimli olur bilemiyorum hafif yapıda toprak ise belki, eski mal adamı bıktırır abey, şöyle kabinli klimalı traktör her eve lazım , itibardan tasarruf olmaz[emoji1]
sıkıntı yok kardeşim.çiftçeker yapmamın sebebi traktörün tutunma kuvvetini tek noktaya degilde çok noktaya yaymak. zaten o amaç için almıştım. yapıp görecegiz belki de dedigin gibi verimli olmayacak ama en azından yaşayıp görecegiz neticeyi nasipse.Metal yorgunluğu diye bişey var, 2 dönem vekil olan emekliye ayrıldı[emoji23], sen 50 yaşında motoru kullanmak istiyorsun , ne derece verimli olur bilemiyorum hafif yapıda toprak ise belki, eski mal adamı bıktırır abey, şöyle kabinli klimalı traktör her eve lazım , itibardan tasarruf olmaz[emoji1]
2130 jd yi 4'4 yapanlar var galiba yakın çevremde yok, fakat bu ön düzen arka ile uyumu tutturmak mesele , senin motoru yapanı bulabilsen aynısını yaptırırdın, meşakkatli bir, iş, ben mesela, 5503 traktörün tekerlerini kendi mantığımla büyüttüm, kimisi denklem kurarak teker büyüttü, ben hepsini aynı oranda büyüttüm, arkayı 5 cm düşürdüm , önler çamurda hafif tırmalıyor kuruda kurtarıyorum önleri çok şükür ayar tuttu, kimse bu motora 175 cm den büyük teker takmadı ben 200 cm arka 155 ön yaptım çok süper oldu köydeki en iyi ekipmanım bu.sıkıntı yok kardeşim.çiftçeker yapmamın sebebi traktörün tutunma kuvvetini tek noktaya degilde çok noktaya yaymak. zaten o amaç için almıştım. yapıp görecegiz belki de dedigin gibi verimli olmayacak ama en azından yaşayıp görecegiz neticeyi nasipse.
Sonunda 0624 olan birini duydumbende nasipse enter 624 çift çekere çevirecegim. şimdi parçaları uyumlu parçaları araştırıyorum.200 bin tl yenisini almaktansa 30-40 bin tl harcamak mantıklı geliyor bana
balıkesir ve çanakkale bölgesinde var azımsanamayacak derecede.hepside iş yapıyor.Sonunda 0624 olan birini duydum
Bizde çalıştırıyoruz ama hep diken üstünde nereden arıza verecek diye.balıkesir ve çanakkale bölgesinde var azımsanamayacak derecede.hepside iş yapıyor.
ben satın aldıktan sonra komple A dan Z ye bakım yaptırdım.klasik hararet sorunuda çözdüm. maşallah saat gibi çalışıyor. tık demedi bir kere. 8500 tl gitti amaBizde çalıştırıyoruz ama hep diken üstünde nereden arıza verecek diye.
Bizde taksit taksit bozuldukça topluyoruz.ben satın aldıktan sonra komple A dan Z ye bakım yaptırdım.klasik hararet sorunuda çözdüm. maşallah saat gibi çalışıyor. tık demedi bir kere. 8500 tl gitti ama
enterlerin en büyük sorunu hararet. eger yapmadıysan beş sıralı geniş gözlü radyatör al. pervanin dibinde ki kasnagı çapını küçült.pervane biraz daha hızlı dönsün. traktörü ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır hararet 90 dan yukarı çıkmıyor. tavsiye ederimBizde taksit taksit bozuldukça topluyoruz.
Teşekkürler yapmadık, şartlar uygun olunca yaptırırız inşallah.enterlerin en büyük sorunu hararet. eger yapmadıysan beş sıralı geniş gözlü radyatör al. pervanin dibinde ki kasnagı çapını küçült.pervane biraz daha hızlı dönsün. traktörü ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır hararet 90 dan yukarı çıkmıyor. tavsiye ederim
Mükemmel, geç gördüm lakin, çok beğendim. Dozer gibi, hatta ötesi. Şimdikilere bin çeker güç bakımından, böğürmesin den de anlaşılıyor gücü.654s International Traktör çiftçeker 4x4 yapımı