Abi bu motorda zetorun kemiklesmis 4 silindir 4200 cc motoru var. 62 bg hic bi motorda denk gelmedi. Simdi bu cok yakar o zaman denebilir ama degil.. gercekten degil..
ki bunlar 16 valf degil o kasalar hepten kokluyodur..
Bu kada 64 diye baslar 94 te biter. Aramazsin ama ihtiyac olursa 3-4 bim tl bi masrafla 94 olur ve bu kasa dizayn o gucu tasir hic sorunsuz. Sizin sakaryada biri yapmis mesela 64 u 84.. erzincanda biri 64 satip 84 alcakti sadece pompa dedim o da vazgecti satmaktan..
6 seri 6 takviye 12 vites. Satil yok koltugun solunda levye var. Kalibi levyesi kepceye cok uygun.
30 km hizi var. Kazasi belasi yoksa SERI 6 ile ROLANTIDE ileri geri yapar. Baska marka HIC denk gelmedi. Gormeyen zor inanir..
Onde %100 kilit ve fren yoktur. Lakin varmis gibi asilir. On freni aramazsin mukemmele yakin kompresor vardir. Gazdan ayagini cektimi yarim fren yapmisa doner.. bilmiyen onde kilit fren yok yaramaz der
3,5 ton civari agirligi var. Agirligi takma dokum agirlikla degil salla ve bloga yedirerek yapmislar. Bu haliyle ulke ortalamasi olarak 5-12 pullugu SERI 3 ile ceker 1.7 litre dekar yakar.
Arka hidrolik kollar yerli yabanci cogu 80-100 lukte yoktur.. abarti gelebilir.. video atcam..
Ozeti: abi ne alici ne saticiyim.. sadece cocukluk meraki bizdeki..
Su an cevremde fuarlarda izledigim yerli yabanci vifeolarda bunla ne pulluk nede romork cekebilecek 2. bi emsali yok derim
Gel gor ki insan icin de hersey icinde baht olacak yoksa olmayinca olmuyo..
Bu 30 km yapanlar orman camur vs icin bulunmaz motor.. bundan iyisi paletlidir diyim anla..
Turbo intercol hava standart.. hararet ayilma bayilma kesilme yok denecek kadar az.. iscilik malzeme cok degil cok cok iyi..
Uzattim ama sadece bu ayrinti.. arkasindaki asarsor cekinin hareketli kismi alman mali.. tek elle zor kalkiyo.. su 64 lukteki cekinin kalitesi yatay-dikey dayanimini cogu yerli yabancinin 80-100 lugunde gormedim desem cogu inanmaz.. ama oyle..
Boyle uzar gider usanmam ama abi en iyisi bi kere bin zorlu bi yerde farki hemen farketcen..
Suan biz o kadar alistikki zetora 15-20 ton yukle seri 6 dan 5 e dustumu moralimiz bozuluyo.. daha ne diyim