En iyisi ustaKardeşim beyindeki siboplardan yapıyor. Bazen beyine pislik girincede olabiliyor.
En iyisi ustaKardeşim beyindeki siboplardan yapıyor. Bazen beyine pislik girincede olabiliyor.
Filitre normal kirliydi temizledim yağıda yeni ama aynı değişen bir şey olmadıGeçen sene şanzımanı zorlamisim dişli siyirmis oda hidrolik filtresini tikayip hidroliği kaldirmiyordu motorun sağ tarafında bloğun altta filtresi vardı soktum içi hep demir talafi filtre gozukmuyodu şanzımanı dehistim yağı değiştim saat gibi çalışıyor şimdi o kadar zorlanmasına rağmen Fiat'ın hidrolikler sağlam değerini bilin eski motorların
Traktör var Sibop nerde foto atabilirsinizEvet kendi başınıza yapılacak birşey değil. Ama bir tanıdığınız da aynı traktör varsa damperin yanındaki sibopu değiştirerek deneyebilirsiniz
Filtre kirinde demir talaşı mı vardıFilitre normal kirliydi temizledim yağıda yeni ama aynı değişen bir şey olmadı
Filitrede az vardıFiltre kirinde demir talaşı mı vardı
Pahaliymis Sibop en iyisi ustaya götürmek teşekkür ederimAyarını bilmiyorum yenisi 200 liranın üstünde yada biraz altında olabilir tam emin değilim
Ev değilde demir doğrama güneş enerjisi halı yıkama dukkanim varAyardan sen anlamazsın orası parçayı zor bozar sen bi ustaya git evde yapabilecegin bişey değil
Çok uzak o işlere dükkanın be abiEv değilde demir doğrama güneş enerjisi halı yıkama dukkanim var
Orası öyle hidrolik ince iş motoru Parçala desen 1 saate parcalarim ama hidrolige gözüm kesmiyorÇok uzak o işlere dükkanın be abi
Bugün yarın traktöru götüreceğim 15 km uzakta hidrolikci varParçalama da sıkıntı yok abi rahmetli dedemin isbora traktörünün hemen hemen her tarafını sokmusumdur arada babamdan yardım alırdım tabi
Inşallah fazla bir şey çıkmazİnşaallah fazla bişey çıkmaz