Filtre uzun evet bi problem olmuyor sigiyo yerineAnladım abide bu filitre uzunmu karşıya dayanmazmi
Filtre uzun evet bi problem olmuyor sigiyo yerineAnladım abide bu filitre uzunmu karşıya dayanmazmi
Traktörün ön tarafını yüksek yere getir.yağın akmaması için.mazotla temizleAnladım abi filitreyi nasıl temizleriz
Sakin haaa traktörün arkasini yükseltme bende öyle yaptim yağ aksamasin diye sanzimanin yagini komple çekti yere döküldü hep zor kapattim kapagini. Traktör düz dursun en fazla yarim litre akar ama sen küçük bi kap tut altina dokulmesinTamam usta akşam üstü temizlerim inşallah düzelir
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için en yakın zamanda halledecem filitreyiSakin haaa traktörün arkasini yükseltme bende öyle yaptim yağ aksamasin diye sanzimanin yagini komple çekti yere döküldü hep zor kapattim kapagini. Traktör düz dursun en fazla yarim litre akar ama sen küçük bi kap tut altina dokulmesin
Senin sorun başka yerden kaynakliymis demekki düzelir diye umitliydim [emoji53]
Filitreyi temizledim havasını aldım aynı hatta daha beter oldu hidrolik son kalkınca yada yarım kalkik olduğunda az bir şey salip tekrar kaldırıyor bir kaç kişi keçe değişecek dedi bu keçeler resimdeki pompadami
Boş zamanimda pompayi sokecemSenin sorun başka yerden kaynakliymis demekki düzelir diye umitliydim [emoji53]
Hidrolik beyninden kaynaklı bir arıza koltuğun altında bulunan.
Filitreyi temizledim havasını aldım aynı hatta daha beter oldu hidrolik son kalkınca yada yarım kalkik olduğunda az bir şey salip tekrar kaldırıyor bir kaç kişi keçe değişecek dedi bu keçeler resimdeki pompadami
Eminmisiniz hocamHidrolik beyninden kaynaklı bir arıza koltuğun altında bulunan.
Fazla kurcalamayın hocam, daha bozarsınız. Dedim ya bizim 640 ta kaçırıyor ama çok ağır ekipmanları bile taşıyor. Böyle kalsın, ya da bir usta baksın.Eminmisiniz hocam
Anladım tesekkur ederim verdiğiniz bilgi içinFazla kurcalamayın hocam, daha bozarsınız. Dedim ya bizim 640 ta kaçırıyor ama çok ağır ekipmanları bile taşıyor. Böyle kalsın, ya da bir usta baksın.
Kardeşim beyindeki siboplardan yapıyor. Bazen beyine pislik girincede olabiliyor.Eminmisiniz hocam