640 hidrolik salmasi

Hidrolikleri kaçırması içerdeki hidrolik pistonun çizilmesinden dolayıdır.hidroliğin yarıya gelirken kopmle salmasıda arkadasların dedşği gibi arkada bulunan bir pozisyon kolu var.tarla yol şeklinde eğer denemesiyseniz o kolun pozisyonunu değiştirin.bununla birlikte uzun sureli kullanmayı düşünğyorsanız şanzıman yağ ve filtrelernide değiştirmekte fayda var.

Hidrolik pistonun çizilmeside hidroliklerde normal veya ağır yuk olduğunda aşağı indirirken çok hızlı iniyorsa yağ akışı geçiş esnasında pistonu çiziyor.

374d03a90d640f686904c346930f39f5.jpg

Filitreyi temizledim havasını aldım aynı hatta daha beter oldu hidrolik son kalkınca yada yarım kalkik olduğunda az bir şey salip tekrar kaldırıyor bir kaç kişi keçe değişecek dedi bu keçeler resimdeki pompadami

koltuğun altındaki hidrolik ünitesinde olması lazım.Benim 640 da hiç sorun yok 14 lü dolu mibzeri rahatca indirip kaldırıyor.Stop edikkende havada unuttuğumda oluyor.