600 LİTRE TARLA PÜLVERİZATÖRÜ TAVSİYESİ.....

Ynt: 600 LİTRE TARLA PÜLVERİZATÖRÜ TAVSİYESİ.....

bizde de önallar 12 mt genişliğinde beta600lt var, her hangi bir sorun yasamadik, bizim ekipman biraz agir kullanilir buna ragmen ilk senesinde kirilan dokulen bir tarafi olmadi. Bakimi temizlemesi kolay. Bunun pompasinin kaliteli oldugunu soylemislerdi, pompasi kucuk olanlar da varmis, bunun pompasi kuvvetli dediler. Keske ustunde biraz dudak payi olsaymis dedigim olmuyor degil ama hepsi tam kapasite doldurunca tepesine kadar doluyor bunlarin sanirim.

Ynt: 600 LİTRE TARLA PÜLVERİZATÖRÜ TAVSİYESİ.....

cem.ispir link=topic=82296.msg980087#msg980087 date=1426001334' Alıntı:
bizde de önallar 12 mt genişliğinde beta600lt var, her hangi bir sorun yasamadik, bizim ekipman biraz agir kullanilir buna ragmen ilk senesinde kirilan dokulen bir tarafi olmadi. Bakimi temizlemesi kolay. Bunun pompasinin kaliteli oldugunu soylemislerdi, pompasi kucuk olanlar da varmis, bunun pompasi kuvvetli dediler. Keske ustunde biraz dudak payi olsaymis dedigim olmuyor degil ama hepsi tam kapasite doldurunca tepesine kadar doluyor bunlarin sanirim.

eskişehirdeki bayisini bulamadım yoksa beta modelıyle ılgılenıcektım konyadan dırek sordugum fırmalarda 200-300 tl naklıye dıyorlar oda bana ters ayagımın dıbınde olsa dusunurdum hoppadan naklıye verecegıme alacagım makınanın donanımını artırmayı dusundum acıkcası Parlayanda karar kıldım gibi bayisi de var firmada bayide her turlu arkasında makinanın zaten kalitesi biliniyor onun da bakalım hayırlısı....