6 sıralı arpa..

2 sıralı ekme kuş gelir ne varsa bitirir 6 sıralı ek 6 sıralıya kuş gelmez dendi ama 6 sıralıyıda baya baya kuş geliyor.Şuan bir tarlaya zarar veriyolar.Bu kuşlar açsa 6 sıalı filan dinlemiyor galiba.Biz ne ekecez o zaman arkadaş.Kfayı bozacam bu gidişle.Güzelim arpayı kuşlara ektik..Tarlalara bomba koydum ama pek faydası yok gibi yine geliyolar.Varmı bu konu hakkında düşüncesi olan.

2 sıralı ekme kuş gelir ne varsa bitirir 6 sıralı ek 6 sıralıya kuş gelmez dendi ama 6 sıralıyıda baya baya kuş geliyor.Şuan bir tarlaya zarar veriyolar.Bu kuşlar açsa 6 sıalı filan dinlemiyor galiba.Biz ne ekecez o zaman arkadaş.Kfayı bozacam bu gidişle.Güzelim arpayı kuşlara ektik..Tarlalara bomba koydum ama pek faydası yok gibi yine geliyolar.Varmı bu konu hakkında düşüncesi olan.

Kuşun yiyecegi toplasan kaç torba kardesim o derece cokmu herkes nasipini yer

Hmede nasıl yiyolar .Siürü halinde arpa süt döneminde sıkıp sıkıp tüketiyolar.500 tane kuş nasıl zarar vermez.Dha öncede oldu 16 dönüm tarladan 3 ton arpa almıştım.

Geç çeşit ek usta bizim yağlık çekirdeği kuş yiyordu erkenci olduğumuzu için köyde ilk biz ekiyorduk bütün kuşların sevapı bize oluyordu :) geç ek geç çeşit ek komşulardan beslensin

Sevap lazımda:DMal gidiyo tarladan aç kalmakda var:dBorçlar var dünya kadar kuşlarmı ödeyecek bunları:DYanlız karınları tok tok yıkanıyolar suda beni görünce tarlada kanat çırpıyolar telaşeli telaşali:dHAY ALLAHIM YA ağlanacak halime gülüyorum.

Devamlı 6 sıralı arpa ekiyorum kuş zararına hiç rastlamadım
2dee1a2c22c2843bb843a7c8a0d6bb4b.jpg

5e703a45e005d899d4f68d74fa318249.jpg

Re: Cevap: 6 sıralı arpa..

Merhaba
Ben Erzincan dan yazıyorum. Benim tarlada arpalar bir sıra uzun bir sıra kısa çıkmış bu mibzerden dolayimi derine mi ekilmis

Devamlı 6 sıralı arpa ekiyorum kuş zararına hiç rastlamadım
2dee1a2c22c2843bb843a7c8a0d6bb4b.jpg

5e703a45e005d899d4f68d74fa318249.jpg
Bu seneye kadar bende rastlamadım Kuş gelmiyordu.Tarlalara bombalar koyduk tüple patlayan sürüyü kaçırdık ama şimdide başkasının tarlada.Yapacak bişi yok taneler peynirleşse yemiyecekler.

Re: Cevap: Re: Cevap: 6 sıralı arpa..

Altı sıralı ramata arpa.fotoğraf nasil yükleniyor bu siteye bulamadım yardimci olursaniz sevinirim. Whatsap dan yüklerim numaram 0507 079 41 56