55.65.75 c serileri bakım ücretleri nekadar arkadaşlar..

Arkadaşlar o ses danfoz dan geliyor traktör çok ısırınca direksiyonu seri bir şekilde çevirmeyi deneyin sıkışma oluyor danfoz yağı çeviremiyor.

SA 21,06,2016 TARIHINDE 50 SAATLIK BAKIMI YAPILDI CASE JX75 C BAKIM KITI 320 TL.DIREKSIYON HIDROLIK HORTUMLARINI SIKMAMIS FABRIKA ORADAN YAG KACIRDI ANU DA BAKIMDA KONTROL ETTILER 7 LITRE YAG GITMIS 80 TL DA YAG PARASI ILE BIRLIKTA 50 SAATLIK BAKIMI 400 TL YA KASTAMONU SERVISINE YAPTIRILDI

Sifir traktör alinca motor açilmamiş oluyor, yakiti biraz daha fazla ve gücü biraz daha az. Otomobiller gibi iki filtre 50 saatte 320 TL yetkili servis kazığı. Yeni traktör almayi sorgulatiyor fazlasiyla.

Valla ben TT55B ye Nisanda 1400 saatte bakim yaptirdim 320 tl felan tuttu bakim kiti zaten 150 veya 180 olmasi lazim diger difrensiyal yagi direksiyon yagi hava filitresi kople degisti eksik bi kac parca takildi birde.

Ağustos ayında 480 saatteydi servisd söyledim 520'de değiştirek dediler,500 saatte bakım yapıldı ekstra olarak sol taraftaki şeffaf plastik filtre değişti.