5455 Massey ferguson aldık sızce nasıldır ? Yanlısmı yaptık ?

Ynt: 5455 Massey ferguson aldık sızce nasıldır ? Yanlısmı yaptık ?

Hayırlı olsun. Seçeneklerinin arasında case maxxum 110 yoksa iyi seçim derim.

Arkadaslar sagolun her markaya baktık en ıyısı 110 hp de bu makıne herkese sordum pıyasaya en ıyı tutunan makıne bu 170 bın tl osmanıyeden aldık sıfır makıne full

6830 premıum john deere var 13 patlatma falan surcek sırt cekcek sonra goble yardımcı olcak acıkcası bıde 3 22 numara donerlı alırsak tamamdır :)

Arapoglu link=topic=85773.msg1024838#msg1024838 date=1443898335' Alıntı:
Arkadaslar sagolun her markaya baktık en ıyısı 110 hp de bu makıne herkese sordum pıyasaya en ıyı tutunan makıne bu 170 bın tl osmanıyeden aldık sıfır makıne full
Bu makine 110 değil 125 beygir klasmanında bi makine güç performans teknoloji olarak harika bi makine, yakıt haricinden başka kullanıcı şikâyeti yoktur, 120 beygir samede bile 470 tork varken bunda 525 tork var gerisini sen hesapla ,emsal beygir güçlerinde john Deere den bile yakıtı fazladır

yakitinin çok olduğu tamamen uydurma. dyna4 bağımlılık yapar :) iyi bi traktör. kullandıkça yakitini zaten göreceksin.

Güzel tercih kesinlikle pişman olmassınız yıllar iyi olursa casenin yanına 5410 almayı planlıyoruz hayırlısı diyelim :)

125 beygir bir makina alabilen arkadasimizin yakiti hic de sorun yaptigini zannetmiyorum buyuk is yapacak makina haliyle yakacak ikisinide guc temsili olarak bildigimiz Boga ile kocun yedigi birmi ? Sonra Dyna shift Traktore otomatik araba konforu sunuyor

Yakıt normal fazla diyen satsın başka alsın.ben 5445 kullanıyorum gayet güzel traktör dyna 4 sanzuman jd bile yok.ben jd kullandım yeni modellerinde sanzuman daha moderndir emenim ama ileri-geri yaparken aynı yerden vites degisiyor MF de.Motor daha atik örnegin jd göre.jd cok güzel traktör yanlıs anlasılmasın.

Sagun abılerım kardeslerım en ıyısı gonlunuzde de ne varsa sızın olsun :) Cok sevındım bu haberlerı duyunca

Hayirli olsun cok dogru karar vermissiniz Güle güle kullanin.
5410 kullanicisi olarak 110 beygirlerin taktigi makineleri kullanıyoruz. 5455i siz hesap edin. :)

Hayırlı olsun Güle güle kullanın
Nisan ayinda 145.000 fiyat pahali gelmişti bende case 110 aldım ama halen daha aklimi kurcaliyor dyna olmasi
memnun kalmassan takas yaparim :)

Fiyat oldukça uygun imiş. Bugüne kadar dyna şanzıman li Mf kullanmadım ancak izlediğim kadarıyla oldukça rahat ve güzel görünüyor.

Evet cok guzel makıne emsalerıne gore bence en ıyısı :) Bıraz eskımesı lazım takas ıcınde :)

poçulu tarımdan mı aldınız massey bayisinden. Peşin mi 170.000 ? eğer peşin değilse çok iyi fiyata almışsınız

Arapoglu link=topic=85773.msg1024684#msg1024684 date=1443812837' Alıntı:
Arkadaslar bılgı verırsenız sevınırım

öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin yakıtından hiç korkmayın bu güçteki bi makine normal olarak yakacak ama emsallerine görede çok yakmıycaktır motor alışana kadar biraz fazla olucaktır tüketim gerçek randımanı alıştıkan sonra almaya başlarsın bu makinler biraz fazla erlektronik olduğu için kullanırken dikkatli kullanmak lazım arıza yaparsa değişimi pahalı oluyor parçalarının ama ne olursa olsun kırmızı candır keşke 5613 alsaydınız çok daha iyi olurdu gerçi zaten Euro kuru yükseldi hiç bişey yapmanıza gerek kalmadan makinenin fiyatıda yükseldi asla zarar etmezsiniz

Hayırlı olsun Güzel seçim yapmışsınız . Güle güle kullanın. Kral traktördür 5455 arkaya doğru ekipmanı kullandıktan sonra hiç korkmayın gerisini ona bırakın.

Pesın deyıl . Evet pocludan aldık . Sagolun bu arada darısı sıze

kardeşim hayırlı olsun daha yeni gördüm.traktör geldimi

Arapoglu link=topic=85773.msg1024839#msg1024839 date=1443898394' Alıntı:
6830 premıum john deere var 13 patlatma falan surcek sırt cekcek sonra goble yardımcı olcak acıkcası bıde 3 22 numara donerlı alırsak tamamdır :)

hocam 3lü 22 lik pulluk 66 inç eder buda mesela 6 lı 10 luk pullukla aynı sayılır. birisi 66 inç biriside 60 inç. 10 luk olan çok az kesek çıkarır öteki aşırı derin sürer vede 100 ekrak tv ler gibi kesek çıkarır kırmaya uğraşırsın bide.