İyi seçim doğru karar güle güle kullanin bizde 1 yıl önce 5430 aldık
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun ,sizinkide hayırlı olsun bol kazançlar getireİyi seçim doğru karar güle güle kullanin bizde 1 yıl önce 5430 aldık
Allh razı olsun bilader. Gönlündeki traktöründe sana nsp olması dilegiyleHayırlı olsun Hacı Abi
İlgi nin de urunu avrupali toscanoyu araymaz derim ben
Bende varım daha 2 sene kurtulamam gibi duruyorHayirli bereketli olsun tumosan ci bir ben kaldim galiba cok guzel kullanisli sanzimani icin değer
Allah razı olsun , sizinkide hayırlı olsun.Hayırlı olsun abi demir değilde altın almış oldun bende de var 2015 model emsalleri arasında en iyilerinden biri
Allah razı olsun daha güzeli size nsp olması dilegiyle
Allah razı olsun İskender bey gönlündeki traktörü mevlam sana nsp etmesi dilegiyleRabbim inşallah en güzel günlerinizde kullanmayı nasipetsin.darısı başımıza
Bilgiler icin cok teşekkürler Sefa bey. Arka camurluk nsl bişey şuan yokmu traktör üstünde.Hayırlı olsun
Tarladan çıkmazsan çok iyi yolda çok fazla yakıyor arka çamurluk taktırmanı tavsiye ederim iki tepe lambası gayet iyi durur [emoji106] ilk bozulacak yerin kadranı olacak her tarladan geldiğinde hava tutmayı unutma yoksa canavarı unuttururlar sana çok fazla prim yapacak zarar olayı yok. O fiyatlara alabileceğin en iyi makine tekrar hayırlı olsun
Allah razı olsun daha güzelleri size nsp olması dilegiyle.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.şu an parasına değecek traktörler bunlar. Tekirdağda da galeri bölgesinde 2 tane 5435 var her sabah bakıyorum işe giderken. 5445 e 190 yazmış bizim burada galeri fiyatlar bizim buralarda yüksek demekki.
2015 model 200 saatte uazmış ilana.Allah razı olsun daha güzelleri size nsp olması dilegiyle.
5445 kaç modelde 190 bin yazmış, sizin memlekette tercih cok oldugu icinde fiyat yüksek olabilir
Size zahmet oldu teşekkürler ,servis geldiginde bi sorayım olmadı kendim temin etmeye calışırım.Tepe lambası ile 1000 tl tutar
Görmüştüm o ilanı .