5445 ile MF ailesine katıldık...

663988f1661ec05eaf45d6863ec34d45.jpg
5417ce444c639781c12874adc6f8e56f.jpg

İlgi nin de urunu avrupali toscanoyu araymaz derim ben

bir gözlemleyici olarak ilginin ekipmanları çık kaliteli geliyor bana güzel işçilik yapıyor özellikle bu ekipman.

Hayırlı olsun
Tarladan çıkmazsan çok iyi yolda çok fazla yakıyor arka çamurluk taktırmanı tavsiye ederim iki tepe lambası gayet iyi durur [emoji106] ilk bozulacak yerin kadranı olacak her tarladan geldiğinde hava tutmayı unutma yoksa canavarı unuttururlar sana çok fazla prim yapacak zarar olayı yok. O fiyatlara alabileceğin en iyi makine tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun
Tarladan çıkmazsan çok iyi yolda çok fazla yakıyor arka çamurluk taktırmanı tavsiye ederim iki tepe lambası gayet iyi durur [emoji106] ilk bozulacak yerin kadranı olacak her tarladan geldiğinde hava tutmayı unutma yoksa canavarı unuttururlar sana çok fazla prim yapacak zarar olayı yok. O fiyatlara alabileceğin en iyi makine tekrar hayırlı olsun
Bilgiler icin cok teşekkürler Sefa bey. Arka camurluk nsl bişey şuan yokmu traktör üstünde.
Hava tutma işi tümodan dolayı tecrübe var onda sorun olmaz.
İlk bozulacak kadranı derken kadran diye neyi kast ettiniz bi zahmet bilgi verirmisiniz.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.şu an parasına değecek traktörler bunlar. Tekirdağda da galeri bölgesinde 2 tane 5435 var her sabah bakıyorum işe giderken. 5445 e 190 yazmış bizim burada galeri fiyatlar bizim buralarda yüksek demekki.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun daha güzelleri size nsp olması dilegiyle.
5445 kaç modelde 190 bin yazmış, sizin memlekette tercih cok oldugu icinde fiyat yüksek olabilir