Allah razı olsun Erkan bey.
Allah razı olsun Erkan bey.
Allah razı olsun İsmail abi daha güzeli sana nsp olması dilegiyleHayirli bereketli olsun tumosan ci bir ben kaldim galiba cok guzel kullanisli sanzimani icin değer
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun Muzffer hocam . 5455 modelli yüksek denk gelmyince bunu bari kacırmıyalım dedik .Oooo hayırlı uğurlu olsun Hacı Mehmet abi çok güzel bir seçim.5440 ve 5450 den üstün bir makina 5445 çok sevindim.Güle güle kullan tekerine taş değmesin az yakıp çok çeksin
Allah razı olsun daha güzeli sana nsp olması dilegiyle bilader.Hayirli olsun abi. Tekerine tas degmesin. Gule gule kullan
Allah razı olsun Muzffer hocam . 5455 modelli yüksek denk gelmyince bunu bari kacırmıyalım dedik .
Fiyat nsl uygunmu sence. Tümo üste 120 bin. Toplamda 170 bine geldi
Hayırlı uğurlu olsun harman bitti değişim Zaman'ı galiba Allah herkese emeğinin karşılığını verip dilediğini almak nasip etsin
Allah razı olsun daha güzeli size nsp olması dilegiyleHayırlı ve de uğurlu olsun, güzel seçim ve gayet uygun fiyat. İyi günlerde kullanın.
Allah razı olsun Erdal bey daha güzelleri size nsp olması dileğiylehayırlı olsun.. güle güle kullanın.. güzel seçim olmuş..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Muzaffer hocam traktörü aldığım yer daha önceki tümosan bayisiydi şuan mf bayiline geçmiş . takassız 177 bin takasla 185 bin desede sagolsun kırmadı bizi ve tümo +120 bine oldu pazarlık.Abi fiyat ideal.170e 2016 5445 çok güzel.5445 güç olarak 5455i çok aratmaz.sıfır 5440-50 alana kadar bu çok iyi bir seçim olmuş.motor-dingil acikligi-diferansiyel-hidrolik sistem hep üst kalite.güle güle kullan abi
Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Tekerine taş değmesin.
Allah bol kazançlar nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun.