hayırlı olsun
Teşekkür sagol..
hayırlı olsun
Ekipman desteği kalktı diye duydum daha öncesinde mi başvurdunuz?
Sagol serdar merdaneli olsada olurdu ama çizel sonra goble çekeriz diye düsündük o bıcakları toprak aşırı sert oldugundan söktüm şimdilik tavlı olursa kullanacağımalihan abi hayırlı olsun traktör de çizel de harika görünüyor. ama çizeli merdaneli niye tercih etmedin. birde çizeli ayaklarındaki rotovatör bıçağı gibi olan kulaklar çok iyi iş görüyor galiba denediniz mi
Sagol serdar merdaneli olsada olurdu ama çizel sonra goble çekeriz diye düsündük o bıcakları toprak aşırı sert oldugundan söktüm şimdilik tavlı olursa kullanacağım
Sagol Allah razı olsun ağırlıklı cerezlik aycekırdegi pancar buğday Mısır yabani hayvan zararı icin ekim yapılmıyoranladım abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah mısır mı ekiyorsun ağırlıkta
abi bende tanelik mısır ekiyorum ama bizde de çok sıkıntı oluyor yabani hayvan. artık seneye allah izin verirse pamuk yapmayı düşünüyorum.Sagol Allah razı olsun ağırlıklı cerezlik aycekırdegi pancar buğday Mısır yabani hayvan zararı icin ekim yapılmıyor
Hayırlısı bakalım pek taşlı yerlere çekmeyi düşünmüyorumtaşlı taşlalardan iyi helik çıkarırsın hocam )
yakısmıs alihan abi
arkadaşım alabilirdin fakat Kayseri ipart kapsamında değil yani sadece 42 il başvurabiliyorMerhaba arkadaslar bu ipard ne dir aceba destek kurumumu ben mibzer almak istiyorum ama maddi olarak zor gozukuyor bu dediginiz istemden alabilirmiyim cks em var yaklasik 300 dekar arpa yulaf aspir ekiyorum kayseriden yaziyorum bilgisi olan arkadas varmi aceba tesekkurler
Eyvallah sagol kayseri neden yok aceba anlamadim
İpart 2nin 1.cagrısına basvurduk mart nisan ayındaydı başvurular
Il tarım ve kirsal kalkinmayi destekleme kurumuna basvurun TKDK. Ankara bu kapsama giriyorankarada yaşıyorum bu ıpard dan ekipman alabilirmiyim neler alabilirim nereye başvurmalıyım yardımcı olursanız sevinirim