Sagol Fatih değişiklik Yapacazda Tkdk yi bekliyorum halen açıklamadılarHayirli olsun abi. 11den asagisi kesmiyor 5410u . Degisiklik yapmayi dusunuyordun ne oldu o is.
Sagol Fatih değişiklik Yapacazda Tkdk yi bekliyorum halen açıklamadılar
Ne gibi bi haber bekliyorsun anlamadim abi. Satışla ilgili mi buyuk beygirle ilgili mi?
Fatih tekrar başvuru yaptım onun açıklanmasını bekliyorum ekipmanlar 5613 e göre...
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ipard 2 'de traktör var mı abi siz ona mı başvurdunuz?
Yok Talha kardeş ekipman icin başvurdum traktor yok
Hayirli olsun o zaman abi. Ekipmanlarin eksiksiz çıkar insallah. En yakin zamanda 5613ü görmek isterim.Fatih tekrar başvuru yaptım onun açıklanmasını bekliyorum ekipmanlar 5613 e göre...
Bu başvuru olayı nasıl arkadaşlar neye göre yapıyoruz başvuruyu ne istiyorlar
Hayirli olsun o zaman abi. Ekipmanlarin eksiksiz çıkar insallah. En yakin zamanda 5613ü görmek isterim.
Estagfurullah hacı abi aslında 11 li tabiki büyük 5410 göre ben 9 lüya dönderdim arkadan sağ ve solun bacaklarının pimini söktüm 9lu olarak kullanıyorum busene yagış olmadı acayip sert cizel yürümüyor kesekten okadar sert tekrar sagol..Hayırlı olsun Alihan bey.
Yanlış anlamayında 11 li çizel agır gelmezmi , benim akrabalarımdada var onlarda ipard aracılıyla aldılar 7 li ve 9 lu kullanıyorlar.
Yakıtın fazla ve güçün yetersiz oldundan şikayet ediyorlar , traktörlerde intercol yok siz taktırdınızmı .
Hayırlı olsun Alihan bey.
Yanlış anlamayında 11 li çizel agır gelmezmi , benim akrabalarımdada var onlarda ipard aracılıyla aldılar 7 li ve 9 lu kullanıyorlar.
Yakıtın fazla ve güçün yetersiz oldundan şikayet ediyorlar , traktörlerde intercol yok siz taktırdınızmı .