Bereketli olsun, ilk yıl için yağmurlarında yardımıyla güzel verim aldık.
Sağol abi ilk 2 bićim guzel yağış oldu yaz kurak geçti bizde sakarya yağmur konusunda bizden şanslı [emoji4]Bereketli olsun, ilk yıl için yağmurlarında yardımıyla güzel verim aldık.
Uan32 azotlu gübre çozeltisi yonca bildiğim kadarı ile azot istemez a havadaki azotu köklerine depolar yoncanın en sevdiği fosforlu gübreler bende hıc gubre kullanmadım seneye denemeler yapcamBu sene geçti abide seneye Uan 32 vb hormon kullan. Benim 2. Senem dekara her biçimde tek sulamayla 18 20 balya verdi bu sene.
Sağolun teşekkür ederim 6. Da dü bictimBereketli olsun.iyi verim almışsınız.
Sağol abicemal bereketli olsun.
burada 2.kez kış yaşıyoruz sen hala yonca biçip bağlıyorsun.
sizn orada kış diye bişey yokmu.
heveslendim vallaa
Rakamlar gerçekten çok iyi, burada dekara 10 kg tohum atıyorlar bu olayı anlayamadım daha. Toprak ve iklim farkından dolayı mı bu fark cemal beyTeşekkür ederim abi
Allah razı olsun
Rabbim cümlemizin yolunu bahtını açık etsinOrtalama 10 balya ilk sene olduğu ićin cok iyi rakam herkez ilk sene anca masraf cikiyo diyodu benim 2.bicim kar etmeye başladı birde piyasadan ucuza veriyorum
Tesekkür ederimRakamlar gerçekten çok iyi, burada dekara 10 kg tohum atıyorlar bu olayı anlayamadım daha. Toprak ve iklim farkından dolayı mı bu fark cemal bey
MaşAllah hic sulamadan böyleyse birde sulasan 2 kat fazla ve en az 2 biçim verim alırsınBiz geçen yıl ektik 18 dönüm yonca ilk yıl verim çok düşük oldu ilk defa ektğimizden babamla bozmaya karar verdik sonra bize komşular bozdurmadılar bu sene ilk biçimden 320 yirmi balya aldık ikinci biçimden 260 üçüncüde 180 dördüncüde 80 balya aldık bir kere daha biçeriz kar yağana kadar çok bereketli bi ürün hayvanlarada çok yarıyor
Sulama hiç yapmıyoruzEkli dosyayı görüntüle 42016Ekli dosyayı görüntüle 42017Ekli dosyayı görüntüle 42018
MaşAllah hic sulamadan böyleyse birde sulasan 2 kat fazla ve en az 2 biçim verim alırsın
İlk sene nekadar balya aldınız kqç bicim yaptınızAbi tarla uzak olduğu için sulayamıyoruz zaten bizim buralarda yağmur çok yağdından gerek duymuyoruz ama temmuz ağustos arasın da sulaksak iyi olur o zaman da işler sıkı olduğundan fırsat kalmıyor
İlk sene nekadar balya aldınız kqç bicim yaptınız