4x4 traktör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: 4x4 traktör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

AKGÜN43 link=topic=36033.msg306213#msg306213 date=1288968705' Alıntı:
uşak kayalarda öyle . . . adamlar traktör yetiştermyo. . . bizim tt bile 2 haftada zor geldı.. . .
uşak kayalardan tt 55 4wd yi almıştık 30 milyara 500 saatte gozde kabinlidi ama onlarda surekli bulunuyo ve sıfır ı fazla getiremiyo onlar nedense ama çivrile inin istediginiz nh ın sıfırını alırsınız yani bulunmayacak bişeyi yok orda sorun var sanırım bizim erkunt u çivrilde kalmamıştı uşak a tel açtılar ordan getirdiler son erkunt 70 miş sonra bi tane de amcamlar aldı 4 5 gun sonra geldi oda direk fabrikadan geldi ellerinde olmadıgından

çivrilde erkunt ta Nh de başa baş çok satılıyor.ayçiçekçiler erkunt alıyor.bahçecilerde nh.genelde nh nin bahçe serileri burada çok yaygın.nh çivrilde sadece nh parçaları satan nh yedek parça bayisi var.servisle karşı karşıya.servise gittinmi orjinal yedek parçanı alır taktırırsın.

mustafagursacli link=topic=36033.msg305255#msg305255 date=1288551857' Alıntı:
hocam Japonların kalitesi belli toyota mitsubishi felan kendini dayanıkla kanıtlamış neden kubota almayı düşünmüyosun saygılar...
servis yedek parça sorunu olmayan demiş kubota daha yenii

traktörün sağlamlığı önemli tabi. ama bi traktörün sürekli arıza yapması sadece sağlalığıyla ilgili değil bence. kullanıma da bağlı. başakları herkez kötüledi, biz 2004 ten beri kullanıyoruz maaşallah bi sorun yok. şoförden şoföre fark var .

ben basak mf nh tümo hepsin kulandım halen kapıda td 65 var binmek istemiyom yaw sadace john deere derim bskada traktör demem gerisine yaw çekişi kabini dehset ötesi yakıtı zaten td 65 imden daha az td 65 i satcam jdeere gne alacam gecen 60 66 yı 28 e sattım gitti jdeere almayı düşünym gne sanada tavsiya edeerim çünkü bende pancar arpa fasulye le ugrasıyum pişmsn olmzsın

cazgin0020 link=topic=36033.msg311695#msg311695 date=1291391651' Alıntı:
uşak kayalardan tt 55 4wd yi almıştık 30 milyara 500 saatte gozde kabinlidi ama onlarda surekli bulunuyo ve sıfır ı fazla getiremiyo onlar nedense ama çivrile inin istediginiz nh ın sıfırını alırsınız yani bulunmayacak bişeyi yok orda sorun var sanırım bizim erkunt u çivrilde kalmamıştı uşak a tel açtılar ordan getirdiler son erkunt 70 miş sonra bi tane de amcamlar aldı 4 5 gun sonra geldi oda direk fabrikadan geldi ellerinde olmadıgından

sıfır gene çok . . dha dün gectım ordan ikinci el falan sıfır kabın . . . çok büyük yer yaptılar oraya servısı falan taşıdılar. . .

erkuntun hakkını yememek gerek onlarda iyi satış yaptılar. . . genelde takas yoluyla alıyor hep erkunt erkuntun önünde 55-56 60-56 70-56 gibi traktör den acayip var:)))