Söylemek istediğim traktör kullanması veya illaki zorunda olması değilarkadaş yazdıklarınızda illaki haklılık payı var sizce ; bu baylar bayanlar okurken her birine traktör kullandırıp tarlamı ekecek ilaçlamayı bizzat herkes kendisi karıştıracak dolduracak yapacakmı hububat bitkisini (aklınıza gelen ne çeşit olursa ) bizzat yetiştirmesi tecrübe etmesi sizce olanaklımı mümkünmü al şu 10 baş malı bak bir yıl başından gecen bütün hastalıklar boku felan size ait tecrübe sahibi olursunuz mu olacak yani al bunlarda küçük baş şöle bi yaylıma çıkarın bakem tecrübe olur bence saygı duyarım ama katılmıyorum size ziraat mühendisileri veterinerler anası babası hayvancılıkla uğraşan tarımla uğraşan ekmesini biçmesini bilenlerin çocukları olacak olur başkası bu bölümleri okumasın gibi birşey çıkar ortaya tıp fakultesinden mezun olan biri direk amaliyata girermi siz kendinizi al hocam yattım kes doğra dermiydiniz demezdiniz can tatlıdır
okuyanda sıkıntı yok uygulamalı eğitimde bu bölümleri okuyan gençlere bilimsel çalışmanın yanında maximum seviye uygulamalı eğitime ağırlık verilmelidir
zorluğunu gören bırakır seven devam eder anlasınki bu işin sonu hep aklındaki gibi masa başı bir iş değil devlet babaya kapağı atamassa sonunun nasıl olacağını Valla içime dert oldu yazmassam olmaz esnek çalışma saatlerinden dolayı 10 da gelip 4 de çıkıyor adamlar ARKADAŞ yetmiyor adam yine 10,30da geliyor yahuuu sabah 8,30 da gelmez illa 9 olacak bu son yazdığım zihniyete sahip biri ne okursa ne tecrübe sahibi olursa olsun bi b. k olmaz
Bu 40.000 mühendisin amacının çoğu devlete sırtınını yaslamak . Bekli bunlar tesadüf okudu . Eğer Ziraat okudu ise köy ile geçmişi vardır hani zehir gibi bilgisi de varsa gitsin köye tarım yapsın en iyi yöntemlerle. "Traktör kullanmayı bilmemesi bile bu işi memurluk düşüncesi ile yöneldiğidir rahat olduğu için " Yoksa bu mühendis bilgisini bilmeyene aktarmadığı sürece gereği yok masa başında resmi işlemede kpss den memur alsın ne gereği var.
Ne çiftçiler görüyorum su ile gübre ilaç ile kat lediyo ortalığı . Ne yaptığını bilmeden bunlarada bir el atılması lazım