2006 model ama öyle bi aşınma yok cok kalın kulaklarKaç model pulluk.kulak aşına aşına zayıflamış olabilir mi?olmadı ünlüyü arayıp resimleri at ne diyecekler bakalım
Alpler ile takas yap cemal abi ünlü nün otomatik pulluğu güzelde düz klasik pullukta alpler
Otomatik pullukta başarılı olduğunu değinmek istedim ünlü nün..lafi nerenle anlıyorsun yada neden her iletide bana satasmak gereği duyuyorsun anlamıyorum seniOtomatik pullukla klasik pulluğun kulak malzemesi farklı mı acaba ?
Vidalar sıkı 4 5 senedir catlak vardı ama çoğalmış bu sekilde 100 dekar sürdüm proplem yok ama neden catlar parmak kalınlığıda saćVidalar sıkı mı acaba ? Senin bıçaklar 10 kulak 11 numaraydı sanırım montajda uyumsuzluk yada tam oturmama problemi olabilir mi ?
Otomatik pullukta başarılı olduğunu değinmek istedim ünlü nün..lafi nerenle anlıyorsun yada neden her iletide bana satasmak gereği duyuyorsun anlamıyorum seni
Vidalar sıkı 4 5 senedir catlak vardı ama çoğalmış bu sekilde 100 dekar sürdüm proplem yok ama neden catlar parmak kalınlığıda saÄ
Gecen sene 100 dekar kuru anız sürdüm ondan sonra catladıValla işşden anlayan usta vs bilir herhalde bende ünlü de çalışan bir ustanın numarası var bir sor istersen.
Bunlar adama 1 cıvata bile vermezler kullanım hatası diyip geçiştirecekler daha önce ünlü den problem yaşadım 100 liralık bi parcaya 1250 lira istedi bidaha tövbehocam malzemeden kaynaklı aşırı stresten çatlama yapmış..ünlü ile iletişime geçin kulakları ücretsiz değişsinler..
2006 model ama öyle bi aşınma yok cok kalın kulaklar
Evet disarda ben ünluden memnunum ama neden catlak oldu bukadar tas kaya olsa tamamda hic tas yok13 yaşında malzeme.yaz kış dışarda mı duruyor yoksa kapalı alanda mı.cemal yinede ünlüyle bi iletişime geç
Sağol teşekkür edrim mail attim bakalim bekliyorumGeçmiş olsun, bence firmaya bildir, haberleri olsun.
Bence ünlü firması trakkulup için değişim yaparak marka imajını güçlendirmek ister.
Bundan sonra pullukla mavi boncuğu ciftcekeri bağlama, pullukları kopariyo [emoji6]
cemal geçmiş olsun.2006 model ama öyle bi aşınma yok cok kalın kulaklar
Sağol abi bekliyom bakalımcemal geçmiş olsun.
ilkkez gördüm böyle birşey.
sonuç ne oldu peki.