3105 mi satiyorum

Benim 42 yıllık traktörümde var 9 aylık traktörümde.Piyasa ne derse haklıdır çünkü düşük veya yüksek fiyatın sebebi vardır.Ancak yeninin hali başkadır,keyfi başkadır.Alabiliyorsanız (ki şu dönem mart sonuna kadar müthiş fırsatlar sunar) sıfırını alın , bakımlarını düzgün yapın,gücünün üzerinde zorlamayın,taştan taşa vurmayın, çok uzun yıllar kral gibi çiftçilik yapın.Elalemin hurdalarıyla uğraşmayın.Sözlerim konu sahibine ve traktörüne yönelik değil.

Hayırlı satışlar, alan satan hayır görsün.
JD 6320 74 kw, 330 n.m. ve 414 n.m. olarak iki farklı motor kullanıyor, katalog verileridir.Kullanıcı değiliz.
MF 3105, 81 kw, 420 n.m. motor gücü bulunuyor.Kolay gelsin.

Maşallah fiyat oldukça uygun görünüyor.
12 yılda 2.300 saat, yılda yaklaşık 200 saat demek. Oldukça az kullanılmış. Yılda kaç dönüm yer işliyorsunuz?

Almayi düşündüğünuz 6320 nin modeli ne?
Bildiğim kadarıyla 6320 nominal 100 bg, max. 103 bg.

Bir tanidigimda 2005 model 6220 var. 90 bg lik.
Sıfır almış, şu an 8.500 saat civarında. Çok büyük bir problemi olmadığını belirtiyor. Değiştirmeye de niyeti yok.

Senede 200 donum ekiyoruz bostada kullanildi saman yapilmadi sadece surum ve ekim 2. Bir traktorumuz olmadigi icin bosada bunu kullandik

Sonuç ne oldu beyefendi satıldı mı
Dun koydum 2 saat icerisinde ankara cubuk ilcesinden gelen bir galeri 140 verdi direk 155 den assagi olmaz dedim alip satmak icin degil kullanmak icin alacakmis 398 4×4 unu satmis neticede 150 ye cikti ben 155 dedim inmedim yukari cikmadigi icin kaldi traktor satilmasa daha iyi babam cok seviyor bir daha bulamaz kendi bildigimiz traktor arsa satilmadigi icin traktoru satmaya karar verdi degerinden assagi ver diye ugrasiyorum arsayi cok dusuk gidiyor diye satmiyor bende 155 diye zorladim.alirsa alir almazsa kalmasi benim icin iyi omur boyu bana yeter allahin izniyle

Son durum
Screenshot_20191229-172155_sahibindencom.jpg

Dun koydum 2 saat icerisinde ankara cubuk ilcesinden gelen bir galeri 140 verdi direk 155 den assagi olmaz dedim alip satmak icin degil kullanmak icin alacakmis 398 4×4 unu satmis neticede 150 ye cikti ben 155 dedim inmedim yukari cikmadigi icin kaldi traktor satilmasa daha iyi babam cok seviyor bir daha bulamaz kendi bildigimiz traktor arsa satilmadigi icin traktoru satmaya karar verdi degerinden assagi ver diye ugrasiyorum arsayi cok dusuk gidiyor diye satmiyor bende 155 diye zorladim.alirsa alir almazsa kalmasi benim icin iyi omur boyu bana yeter allahin izniyle
Allah pişmanlık vermesin mf phantom serisi baya bi iyi tutuldu.Aranizda çok bi fark kalmamış aslında birbirinize yaklaşsanız olur bu pazarlık.

Alana da satana da hayırlı olsun. Fantom kalitelisinden kuşkum yok, piyasasını bilmiyorum ama 150 160 gerçekten yüksek rakamlar. Söyle söyleyeyim, yine piyasası yüksek traktörler olan MF 285s çift çeker yada Fiat 80-66s çift çeker olanların yüksek modellerisinden 2 adet fiyatı, yada yerli marka 8 yaş civarında 80 HP gücünde 2000 3000 saat bandında motorların 2 adet fiyatı. Herkese hayırlı olsun.