Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MF 5400 serisi özellikle TKDK ve arıcılık desteklemeleriyle aramıza katıldı köyümüzde 2 tane var dyna-4 şanzıman kullanım kolaylığı sağlıyor ayrıca konfor açısından da oldukça iyi..Traktörün deposu ile bağlantısını keserek yakıt testi yaptık 22 km/h hızla 10km/3.75 lt yaktı 4 silindir ve 4600 kg ağırlıgındaki bi traktöre göre yakıt değerleri normal geldi bana..
tek çeker same nin sahibi 135 MF ye 4 lü 14 inç pulluk takarak tarla sürdüğünü idda ediyor traktör konusunda esprili bi abimiz tek çeker same de onun traktörü arkadan iten de o olduğu için en mutlu gününü yaşadı hayatının
En başta mf nin önüne sameyi bağlasalardı hiç bu kadar traktöre gerek kalmazdı diye düşünüyorum.Sanırım iş biraz iddaaya binmiş. Güzel paylaşım abi eline sağlık.
beğenmenize sevindim arkadaşlar evet iş baya bi iddaya binmişti amaç römorku tek başına çıkarabilmekti ama olmadı MF ve CASE tek başına çıkaramayınca TÜMOSAN ı getirmeye çekindim doğrusu