abi hangi ekipmanları takacaksın genelde birde bildiğim kadarı ile hassasiyet yok galiba ön üç askı sisteminde değil yolda hareket halindeyken yuk traktore vurmasn diye bir tup var o yag basinciyla pistonu yukari asagi oynatip yuku hafifletiyor tarladayken kollar uzernde pimler var onlari cikarip is yapiyorsuniz bu da bi nevi hassasiyet ama oyle orjinal bi hassasiyeti yok biz zaten bununla ciguli pottinger yapicaz birde tirmik mibzer bicak takip silaj iterim o kdr
abi hangi ekipmanları takacaksın genelde birde bildiğim kadarı ile hassasiyet yok galiba ön üç askı sisteminde değil yolda hareket halindeyken yuk traktore vurmasn diye bir tup var o yag basinciyla pistonu yukari asagi oynatip yuku hafifletiyor tarladayken kollar uzernde pimler var onlari cikarip is yapiyorsuniz bu da bi nevi hassasiyet ama oyle orjinal bi hassasiyeti yok biz zaten bununla ciguli pottinger yapicaz birde tirmik mibzer bicak takip silaj iterim o kdr
anladım güle güle kullan hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Baska firmada mi bundami birinde gördüm hassasiyet vardi hidrolikte
Çok güzel olmuş ne gibi ekipamanlar bağliyacaksınız önüne..
Ciguli tirmik merdane bicak asistan kepce
Asistan kepçe kullanmak biraz zor olmaz mı önden, tabi ne için kullanacağınıza bağlı kepçeyi fakat arkaya takıldığında bile asistanın ön bıçağı gözükmüyor kepçe kazanının tasarımından dolayı
Portif olarak catal var bizimkinin onunde kullaniliyor denedik guzel gorunuyor
Anladım çatal da kullanışlı olabilir evet, asistan kepçe için slaj paket tutma aparatı falan mevcut mu acaba bilginiz var mı