Ynt: 3.105 ve erkunt80 çiftte )
usta ciddi soruyorum senin td80d arızalımı yoksa başka bişeyden dolayımı o kadar zor gidiyo bay-*s eğer dediğin gibi çekmiyosa hiç elinde durdurma hemen bi td85d ye bak ;Drocky link=topic=42843.msg392484#msg392484 date=1304279015' Alıntı:bizim td80d. bugün ovaya arkadaşların yerini sürmeye gittim. 2 parça yanyana toplam 10 dönüm 4lü12 numara pulluğu 2 takviye 1 ile sürdüm diğer köyden bi adaödada var aynısı o seri 1 le sürüyomuş. eee gür gür gür çalışıncada 40 litre mazot yaktı. neden yavaş sürüyo diye bide asfaltın dibine toplandılarmı diğer çiftçiler dizilmişler ip gibi ;D biri işaret eder 2 parmak gösterir 2 takviye 2 ile git die. ama gitmio ki ;D atladı geldi yanıma kendisi td85 kullanıcısı o bindi bi denedi baktı çekmiyo indi aşağı bu ne be dedi. sonra bi massey 3085 çi geldi baktı baktı baktı sonra atladı motora arkamdan sıraya bi girdi dayım yardırıyo üstüme çıkçak zuha-*-s ;D nası gaz veriyo ondada aynı pulluk var. şaştılar öle olunca bende arızalı abi dedim seneye kapışalım dedim ;D ;D