285 GÜBRE ATIYO

Ynt: 285 GÜBRE ATIYO

yaw tmm vurmayın yüzümüze yaptırırız problem olmaz nabalım işte kaçırıyor.
@mustafa_ kardeş sende bi morotuna bak yaw kışın çalışmıyormuş mf de öyle bi problem yok bastınmı kontağa hmn alıyo steyrde o yok çıkarmışsın bide takozun üstüne heheh.

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=2012.msg49014#msg49014 date=1213467353' Alıntı:
@mustafa_ kardeş sende bi morotuna bak yaw kışın çalışmıyormuş mf de öyle bi problem yok bastınmı kontağa hmn alıyo steyrde o yok çıkarmışsın bide takozun üstüne heheh.
Bastın mı kontağa alıyor???:D ;D Atma be koray,din kardeşiyiz :D

aramıza hoş geldin kardeş tanışdığıma memnun oldum bende koray mf fanatiğiyim ve kullanıcısı 3075 fotoları varsa yolla yorum yapalım .

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=2012.msg49014#msg49014 date=1213467353' Alıntı:

Kışın video çekeriz görürsün. Motorun aküsü bitik olunca sadece kışın değil yazında çalışmaz. O takozları koyduğum zaman akü bitikti. Bir hafta içinde video çekerim gürürsün nasıl çalışıyor. Git bir tane elektrikçiye sor Steyr ' ın marş motorunu, anlayan biriyse ısıtmaya bile gerek kalmadan çalıştırır der...

Saat gibi çalışıyo maşallah çok süper senin Steyr Mustafa Abi...Valla bizim Steyr ' ın hidrolikleride sağlam hiç bişisi yok Fiat ' ınkiler durduğu yede aşşa iniyo Steyr ' da hiç bişi yok hidroliği kalkık bırak hayatta aşşa inmez...

arkadaşlar , özellikle 768 steyr in dizelinin , DAİMLER tarafından dizayn edildiğini hatırlamak gerekir diye düşünüyorum..anımsatma ..daimler mercedes benz..saygılar

atilla link=topic=2012.msg54652#msg54652 date=1215024828' Alıntı:
arkadaşlar , özellikle 768 steyr in dizelinin , DAİMLER tarafından dizayn edildiğini hatırlamak gerekir diye düşünüyorum..anımsatma ..daimler mercedes benz..saygılar
atılla abı son noktyı koymus

hakkaten ii alıyo steyr benim mf de çok çabuk alıyorya yakında koyacam bende bi vidyo görürsünüz.istersen kışın çekip koyayım mustafa. ;)