Sağolasın dostum teşekkürlerBereketli olsun dostum.
Sağolasın dostum teşekkürlerBereketli olsun dostum.
LG tohum satan bayilere sormak lazım ellerinde olabilir veya sipariş le temin edebilirlerHocam bu tohumun temini nereden olur ?
Sağolasın teşekkürler İnşallah hayırlısıMaşallah Allah güle güle yedirmeyi nasib etsin.
Teşekkürlerbereketli olsun
Sağolasın teşekkürler İnşallah hayırlısıKendim biçmiş gibi mutlu oldum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın güle güle yemeyi nasip eylesin
İnşallah hayırlısı buğday sapını yere sactiriyoruz kimse istemedi bedava verdim yine alan yok saciyorum tarlayaBereketli olsun.ALLAH yedirmeyi nasip etsin.bugdayin sapi nereye gitti onu anlayamadim.
Sağolasın abim teşekkürler TL olarak 1180 civarında yapıyor bu sabahki kur hesabıylaMaşallah . Kazancını güzel günlerde harcaman dileğiyle Sinan bey kardeşim .
Bura parası ile ne kadar yapıyor tonu
Teşekkürler İnşallah sağolasınBereketli olsun güzel veriml
Sağolasın teşekkürler İnşallah hayırlısı ile sizin verimlerde iyi olurBereketli olsun kardeşim allah yedirmeyi nasip etsin.Allahın izniyle bende yarın biçtirecem 400 kg verse çok iyi verim diyecem.
Bizde fiyatlar iyi ozamanSağolasın abim teşekkürler TL olarak 1180 civarında yapıyor bu sabahki kur hesabıyla
Sağolasın teşekkürlerBereketli olsun, çok güzel verim ,maşallah.