Ynt: 28.000LT KURT Mibzer'de Kampanya...
bartu link=topic=67023.msg778560#msg778560 date=1380222682' Alıntı:
iki adet Kurt un makinesini kullanıyorum, ne zaman fabrikasına yedek parça ihtiyacı için gitsem sorunsuz karşılanıyorm.
makineleride alırken bir sıkıntı yaşamadım.
mustafa abi olsun ne olursa olsun sadece o değil ben bundan şunu anlıyorum........
demekki ihracatta para varki ihracata daha çok önem veriyorlar buda Avrupalı tarımdan kazanıyorki bu kadar pahalı makinaları alıyor...tarımdan kazanıyorsa biz kazanamıyorsak orada güllük gülüstanlık bahar havaları esiyor demek bizim buradada devlet baskısıyla zehmeri ayı yaşanmakda bak eti pahalandırmayın ithal ederim rahat durun buğday ekmeyin biz getiririz mısır ekmeyin bak kota koruz fazlanız çıkarsa beleş alırız şeker üretmeyek yandaşlarımız kazanamaz dışardan ithal edek. hal böyle iken biz nasıl kazanaırızki....
yani haçlı seferleri hala devam ediyorda biz uyuyoruz o başka...
bildiklerimi tam anlatamadım ama benim anladıklarım bu yoksa türkün malı para etse alet avadanlık almakdan ne varki...
eskiden 1 kilo buğdayla bir kaç litre mazot alırken şimdi7 8 kilo buğdayla 1 litre mazot alıyoruz mazota zam yaptıkça ne diyorlar petrole zam geldi petrol kaç yıldır varili 120 doları geçemedi hatta 5 ay önce filan 103 dolarlara düştü bu naslı oluyorda ha bire zam geliyor anlaşılır gibi değil