Römork ölçüleri hesaplanırken içten dıştan hesabınıda yapalım..Nerden bakarsanız profil kalınlıkları en ve boy ,10 ar cm yükseklik 5cm farkeder o da 10*10*5* 0.85 toplamda hesap hatası yapmadıysam 425 kg fark yapar...
Tandem 17 ton buğdayi aliyormuymus
Erol Abi kanatları 2 metreden hesaplamışsın. Şike var.
ya ben bişeyleri kaçırdım ya da anlamadım. 0.8 den 9.9m2 lik taban alanına 1500kg tepelemiş oldum. 2100 niye tepelenemesin bunun taban ölçüleri kaç ? Bişey mi kaçırdım anlayamadım pc dende giremiyorum bozuldu.13,86 x 0,85 = 11.780 kg (normal bi doldurmada bunu alıyor zaten)
Eşi topu 720 kg tepeleme yapmışsın. Normaldir bu.
Bak tekrar diyorum,
tabanı seninkinden çok yakın bir römorka "2100 kg" tepelenmez.
Standartlara uyulan bi iş olsa zaten bunları konuşmazdik kaynagi bil yetiyor ustalik için gerisi zaten çayirovada mevcut sipariş ver gelsinFatih, Türkiye'de takan yok ama uluslararası standart 2/3'üne gelecek diyor. Balya römorkunu yaparken kurcalamıştım.
Yani römorku 3'e böleceksin. 2. ve 3. Kısımların birleştiği noktaya, iki makası birbirine bağlayan salıncağın merkezi denk gelecek.
Cevap D römork dandik olabilirEkli dosyayı görüntüle 11899
64 luk 4x2.. seri 5-6 ile gitti tarlaya kadar.. video su var forumda.. boş romork 3-3,5 ton..
romork güzel olsun arka li yükle dayan gitsin..
uzun çeki ile kisa-asansör çeki arasinda 1 karış mesafe var ama sarsıntıyı %50 azaltır..
JD nin ya lastik havaları çok ayarsız.. ya çeki çok uzun -delip kısaltmak lazim-
yada en kötüsü romork çok biçimsiz..
Bence almaya gerek yok yaptırmak daha mantikliBu römorktan aynı fiyata alınır mı şimdi 25500 e
Bence almaya gerek yok yaptırmak daha mantikli