Önüne bi 2 tekerlekli takar heraldeO motorun sahibi bunun hesabını yapmıştır ama römork tandem olsaydı motora yük bindirseydi rampa iniş çıkışlarda ve çekişte daha iyi olmaz mıydı acaba?
Kamyonlara o bijonları hızlari fazla oldugundan dalma cikmalarda sıkıntı olmasin diye takiyorlardir hem kamyonun kendi şase ve kasa agirligi bi 12 13 ton vardir heraldeBence 20 ton+ romork agırlığı o ön jantlar yetersiz 6 bijon bikere 20 ton hadli kamyonda 12 dev bijon yokmu
550 uzunluk 220 genişlik lakin yüksekligi hatırlamiyorumGüzel remork almış güle güle kullansın. Hiçbir sorun cıkmaz hele 6600 le. Yanlız ne alır kasa ebatlarını yazsaydın söylerdim
Lastikleri özellikle boyle istemiş tarla icine sokmam dedi yolda da motoru yormuyormus bunlar balon yoruyormusAbi paylaşım için teşekkürler.
Keşke geniş lastikli olanlardan olsaymış daha yakışıklı olurdu artı ufak defek yerlerde batmaz ve sıkıştırmazdı toğrağı.
2. soru frenler nasıl hidrolik piston mu var veya başka düzenek mi ?
Onu hallederiz abi 500 metre giderim römorklaBayır aşağı, bayır yukarı o kadar değil de, bunun bir de geri geri gitmesi var.
550 uzunluk 220 genişlik lakin yüksekligi hatırlamiyorum
550 uzunluk 220 genişlik lakin yüksekligi hatırlamiyorum