25 000 tl ye hakki fiat 540...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 25 000 tl ye hakki fiat 540...

z.p link=topic=59502.msg645387#msg645387 date=1352122025' Alıntı:
LAN OLUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM SİZ MALMISINZ FİAT 540 İÇİN KAVGA EDİLİRMİYAFFFFF ÖFFFFF ÇILDİRMEYİN BENİİİİİİİİİİİİ.
FİAT 540 TRAKTÖRMÜ OLUM ARKASI ÖNÜ BAŞI HER YERİ OYNUYOR BEN TRAKTÖR OLARAK BİRTEK MARKAYI TANIRIM ODA FENDT FENDT FENDT FENDT BAŞKA YOKTUR ÜZERİNE MU HAHAHAHAHA MU HAHAHA MU HAHAHAH
bak cok konususun ama bos konusuosun her seye maydonoz oluyosun cocukca seyler sarf ediyossun demkki bir olgun deil bircocuk sun simdi cok konusma dingonun ahiri deil burasi.. uyrra*-*- uyrra*-*-

baba540 abime cakal dien arkadasin ozur dilemesini bekliyorum demekki konuyu ve atilan yorumlari takip ediyor az biraz delikanlilik varsa ozur diler bir dahada kimse hakkinda lutfen bilip bilmeden cirkin ithamlardan uzak durur....

eyübüm ben konuyu avukatımla konuştum ve çok güzel bilgiler aldım.herkesin görebileceği bir formda birilerine yazılı olarak aşağılıcı ve gurur kırıcı birşeyler yazıldığında ne gibi cezaları olduğunu ve ne gibi davalar açılabileceğini ,,,,karşı tarafın ne kaybedebileceğini rakamlar ile 3 aşağı 5 yukarı öğrendim.davanın nerde görülebileceği , davalının davaya gelmediğinde neler kaybedeceğini ve ve gelmediğinde ne gibi sonuçlar ile karşılacağını hepsini harfiyen öğrendim.bu saatten sonra konu ile kesinlikle alakadar ben deyilim. arkadaşımıza bir tek şans veriyorum.burda efendi efendi bana söylediği kelimenin tam tersine nazik bir şekilde özür dilerse dava açmayacam .tersi bir durumda ise yasal haklarımı sonuna kadar kullanacam.takdir arkaşımızın kendisi.saygılar.

kulübün cılkını cıkardılar yaw benim ilk üye olduğum zamanları özledim :) biri çıkmış fend der dieri dava der birbirlerine laf sokma çabası fanatiklik o biçim...

Hergün sahibinden.com da ilanlara bakarım can sıkısına. İlan benimde hemen dikkatimi çekmişti. Traktör bence güzel. Ben olsam 30 bin verim mazot canavarı bir 285 alacağıma bunu alırım. Belki aynı işi yapmazlar ama biraz ufak mağzeme kullanır gene işimi görürüm.

lütfen tüm abilerime kardeşlerime forumdaşlara yazıyorum.birilerinin kendilerine bu şekilde yorum yazmalarına nasıl bir karşılık verirlerdi lütfen yazsınlar çok merak ediyorum.verebileceğim çok farklı tepki çeşitleri var.ama ben en doğru olanı yapmaya çalışıyorum.ve yapmadan da bu sözü sarfeden arkadaşımızdan haklı olarak bir özür bekliyorum.yok illa hala aynı tas aynı hamam sa yapacağım şeyide söylüyorum.kaybedeceğim hiç bir şey yok.bu net.ama yinede imza da da belirttiğim gibi affetmenin büyüklük olduğunu düşünenlerdenim.karakterli , saygılı ve yaradılanı severim yaradandan ötürü düşüncesini en çok benimseyenlerdenim.lütfen bu yazıları okuyan herkese soruyorum.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ????

Sayın baba540 nickli üye ;

Elbette Semihin bu şekilde hitap etmesi doğru değil. Bende bunu her zaman söylüyorum. Sanal alemde kimse kimseye hakaret veyahut klavye delikanlılığı yapmamalı. Bilişim suçları diye bir yasa var. Ve ciddi yaptırımlara da sahip. Tabiki de kimse kendisine öyle yada böyle hakaret edilmesini istemez ve bunu kabullenemez. Semihin orada yaptığı tasvip edilemez. Fakat burası bir forum. Aile ortamı gibi bir ortam var. Birçoğumuz günümüzün ciddi kısımlarını burada geçiriyoruz. Ve sitemizde de bu şekilde dava davalı vs olarak bir olay geçmesini istemeyiz. Sizin de dediğiniz ve herkesin bildiği üzre affetmek en büyük erdemlerdendir. Peygamberimize dahi namaz kılarken işkembe döküldüğünde affetmiştir. Sizden beklediğim ve yaşınızın vermiş olduğu olgunluktan beklediğim Semihi affetmenizdir. Ve bu konunun burada kapanmasıdır. Bizler burada bir aile ortamı oluşturmayı başarmış kişileriz. Sizleride hoşgörünüzle bu ortama dahil etmek isteriz.

Saygılarımla Doğancan SEYHAN.

Yöneticinin uyarmasına rağmen haladaha lanlı lunlu konuşmalar birbirinizle atışmalar uslupsuz konuma tarzları vs vs Konu artık nihayete ermiştir Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz Kul AzmadıkçaYÖNETİCİ KONU KİLİTLEMEZ KONUNUN CILKI ÇIKMADIKÇA uyy-*s uyy-*s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...