25 000 tl ye hakki fiat 540...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 25 000 tl ye hakki fiat 540...

YAVUZ_13 link=topic=59502.msg644884#msg644884 date=1351950196' Alıntı:
zihniyete bak biri ilan sahibine hakaret ediyo digeri ilan benim sen nasıl hakarete dersin diyor telefon istiyor artık ne yapacaksa
diline sağlıkmı diyecektim.ne yapmam lazım üstad bi akıl versene bana.

bence mutlaka satılır ama 540 ' ı bilen biri alır bunu 540 evlediyelik traktör bizim burada var bitane traktör sanayi yolu nedir bilmez sahibide öyle traktöre acıyacan kollayan biride değildir.ne yalan söyleyim ben böyle bi traktör alacak olsam traktörde atkadaşın dediği gibiyse alırdım.

agrolux75 link=topic=59502.msg644912#msg644912 date=1351959804' Alıntı:
bence mutlaka satılır ama 540 ' ı bilen biri alır bunu 540 evlediyelik traktör bizim burada var bitane traktör sanayi yolu nedir bilmez sahibide öyle traktöre acıyacan kollayan biride değildir.ne yalan söyleyim ben böyle bi traktör alacak olsam traktörde atkadaşın dediği gibiyse alırdım.
Benim oğlanın kullanıcısından yazmışım.

baba540 link=topic=59502.msg644901#msg644901 date=1351956982' Alıntı:
diline sağlıkmı diyecektim.ne yapmam lazım üstad bi akıl versene bana.

yapılan yanlışa yanlış yaparak karşılık verirsen birde bakarsın sen haksız konuma gelirsin
herşeyin bir usulü var
sana ithamda bulunan kişi belki isteyerek belki istemeyerek bir hata yapmış bunun farkındayız fakat adam hata yaptı diye telefon falan gibi muhabbetler yanlış işler
oo arkadaşın uslubu nekadar yanlışsa senin üslubunda okadar yanlış.güzelce uyarırsın oda zaten hatasını anlar aradaki sorunda kapanır
ben ikinizde tanımam sadece olması gerek şeyleri söylüyorum

evet çok iyi ama 25000 de çok yaww ne demiş eskiler kör atın kör alıcısı olur inşallah bunada hayırlı bir müşteri çıkar

beyler biraz daha sakin olun lütfen.. Kimse kimseye kabadayılık yada çok bilmişlik yapmasın. kimse zorla mal satmıyor yada kimsenin malı çok değerli değildir.. ikili tartışmalarınızı özelden halledin. aksi takdirde konu kilit...

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=59502.msg644968#msg644968 date=1351968569' Alıntı:
evet çok iyi ama 25000 de çok yaww ne demiş eskiler kör atın kör alıcısı olur inşallah bunada hayırlı bir müşteri çıkar

kesinlikle 25 bin çok.bende aynını düşünüyorum aslında.ama bu traktörlerin gerçek hastaları var.bende bunlardan biriyim.daha yeni 2012 model jhondere aldım 4x4 bu traktörden eksiği ne deseniz sanırım bir tane gösteremem.ama işte yokmu şu 4 vites.1 den başlarsın 4 e kadar bi saydırırsın sonra tekrar 1 e kadar bi düşersin sesi zaten inletir ortalığı işte bilmiyorum ama garip bişey bu 540 lar bağlıyor kendini insana.hala diyorum doğrumu yaptım jhondere almakla diye ama şunu söyliyim yeni yenidir.bu traktörün az bulunuyor olması hatta model olarak aynısından bir tane daha olmaması , ve kondisyonunun 2005 model tt serisinden daha iyi olması ,her yerinin bakımını kendi ellerimle yaptırmam kesinlikle masrafsız ve uzun seneler de masrafsız şekilde kullanılabilecek olduğundan dolayı bu fiyatı istiyorum.istiyorum ama en son 23 bine de verecem.bizler pazarlığı seven ve abartan bir milletiz.23250 yazsam çok fazla pazarlık yapmak isteyecekler o yüzden bu fiyatı yazdım.yazdım ama zaten arayanların hiç birine en son 25 veya 24 olur demiyorum.en son direk olarak 23 diyorum.şimdi şunu da canı gönülden belirtmek isterim ki gözümün önünde kaç defa 540 satıldı.ama traktör alım satımı yapan amcam olsun bazı ustaların sattığı 540 lar olsun benim traktörün yanında solda sıfır kalacak traktörler 78-79 modeller 22-23 bine satıldı.ama işte ne desem nasıl anlatsam az.manisadan bir beyfendi aradı.2010 model tt 50 ile takas etmek istedi, ama 4x4 traktör aldığımı ve o yüzden satmak istediğimi söyledim daha doğrusu ilanı babamın adına verdiğim için babam olmaz dedi.bizim buralarda bir laf vardır. her akıl bir olsa koyuna çoban bulunmaz derler.tabi kim çoban olmak ister.kimse istemez.buda aynen öyle. 10 kişiden 8 i 23 bine tt 50 alır 2 kişide 23 bine 1982 model 540 alır.saygılar.

YAVUZ_13 link=topic=59502.msg644967#msg644967 date=1351968312' Alıntı:
yapılan yanlışa yanlış yaparak karşılık verirsen birde bakarsın sen haksız konuma gelirsin
herşeyin bir usulü var
sana ithamda bulunan kişi belki isteyerek belki istemeyerek bir hata yapmış bunun farkındayız fakat adam hata yaptı diye telefon falan gibi muhabbetler yanlış işler
oo arkadaşın uslubu nekadar yanlışsa senin üslubunda okadar yanlış.güzelce uyarırsın oda zaten hatasını anlar aradaki sorunda kapanır
ben ikinizde tanımam sadece olması gerek şeyleri söylüyorum

isminizin yavuz olduğunu düşünerek o şekilde itham edeceğim.şimdi yavuz abi birisi size çok afedersiniz o kelimeyi kullansa ve bunuda herkesin görebileceği bir paylaşım sitesinde yapsa hoş olurmu.ya bırak abi hoş olup olmamasını direk şahsıma yazılmış bir söz çakal ne demek abi.burası paylaşım sitesi birilerine hakaret etme sitesi deyil.

gelelim telefon numarası meselesine.arkadaşımızı arayıp güzelce soracaktım tam olarak ne demek istediğini.sonuçta ben 27 yaşında evli 2 çocuk babası biriyim.bu lafı öyle kolay yemem.kimse kusura bakmasın kimsede yemez.ama işte kardeşimiz o anlık heycanla yazmış olabilir veya o an alkollü olmuş olabilir veya morali başka bişeye bozuk olmuş olabilir tüm bunlarıda düşünerek kendisinden haklı olarak bir özür bekleyecektim ki hala da bekliyorum.durum bu yani yavuz abi.yoksa evel ALLAH en büyük kabadayılığın efendilik olduğunu bilenlerdenim.telefonda böyle paylaşım sitelerinde kabadayılık yapmak tarzım olan bişey deyil.onun için saygı saygı saygı diyorum.bu benim içinde öyle bana çakal diyen arkadaş içinde öyle yavuz abi...

Traktörün ilanına bir haftada 5416 kişi bakmış.Bu bir rekor.İlan vermek kadar ilanını çok okutturabilmekte bir marifet.

SmhGwz link=topic=59502.msg642785#msg642785 date=1351528959' Alıntı:
dedenin malını çakalın biri bulup boyayıp cilalamış sanki sıfır satıyor zihniyete bak!
kendi olsa alacak mı tartışılır?
BAK arkadas bilip bilmeden konusma burda senin kimseye çakla deme hakkın yok burası dingonun ahırı deil ben o makineyi gozumle gordum turkiyede boyle makine cok az ve sahibi aile dostumuzdur. blip bilmeden konusma o makinede pazarlık payıda var ama en buyuk hatan çakla demen uslubunu duzelt uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s

eyup reis33 link=topic=59502.msg645001#msg645001 date=1351972893' Alıntı:
BAK arkadas bilip bilmeden konusma burda senin kimseye çakla deme hakkın yok burası dingonun ahırı deil ben o makineyi gozumle gordum turkiyede boyle makine cok az ve sahibi aile dostumuzdur. blip bilmeden konusma çakal dion çakallığı sen yapıon o makinede pazarlık payıda var ama en buyuk hatan çakla demen uslubunu duzelt uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s

telefon numarası geldiği zaman meseleyi halledeceğiz eyübüm.konuşacağız bakalım durumun aslı ne.ben eminim o arkadaş elinden kaçırdı.yoksa eminimki öyle bir yorum yapmak istemezdi.

Göktürk- link=topic=59502.msg644999#msg644999 date=1351972628' Alıntı:
Traktörün ilanına bir haftada 5416 kişi bakmış.Bu bir rekor.İlan vermek kadar ilanını çok okutturabilmekte bir marifet.

teşekkür ederim ama aslında marifet bende deyil.sahibinden.com da.ücretli ilan verdiğim için ilk sırada duruyor.sahibinden.com a giren ve traktör bölümüne giren hemen hemen çoğu kişi bakmış.bakanda sağolsun bakmayanda.beğenen de sağolsun beğenmeyende.saygılarımla.

Değil işte.Mesela ben o grupta ilgimi çeken ilan yoksa pas geçerim.Haftada o gruptan 1-2 ilan ancak ilgimi çeker..Mesela senden bir hafta önce verilmiş 5715 ilanına daha 3200 kişi bakmış.

Göktürk- link=topic=59502.msg645020#msg645020 date=1351974384' Alıntı:
Değil işte.Mesela ben o grupta ilgimi çeken ilan yoksa pas geçerim.Haftada o gruptan 1-2 ilan ancak ilgimi çeker..Mesela senden bir hafta önce verilmiş 5715 ilanına daha 3200 kişi bakmış.

evet haklısınız 5715 i bende şimdi farkettim.ama sanırım bu biraz da benle deyilde 540 ın biraz daha sempatik oluşu ilede alakalı.

sene 98 galerıcılık yaptıgımız zamanlardı.yakın bı koydesatılık 79 model 540 var dedıler.gıttık.uzerınde branda var.lastıkler askıda.bırandayı bı kaldırdıkkı pırıl pırıl orjınal boyasıyla etıketlerıyle orjınal lastıklerının dıkenlerı duran bır 540.daha 850 satte.ozamanlar 640 lar ortalama modelıne gore 3000 bin ila 4000 bin lira arası idi.sahıbı 400 istedı 540 a. neyse biz 3500 liraya aldık.galerıye getırdık.babamda 540 hastası idi.dedıkı buna oyle bi fiyat isticemkı satılmasın biz kullanalım.1 ay galerıde dursun sonra eve gotururuz.bıraz reklam olsun baksınlar dedı.gelen traktorden ayrılamıyo.orasına burasına bak hata kusur sahtelık yok.fiat ne peki.ister inanın ister inanmayın..6500 lira istemıstık.neyse 1 hafta falan olmustu.mersinde vatandasın biri 540 hastası epey galerı gezmıs gonlune gore bi 540 bulamamıs.aksam ustu dukkanı kapatıyoduk.vatandas bıraz traktoru ınceledı dısarda.babam hıc oralı olmadı nasıl olsa bakıyodur die.kesın satılmaz dıyoduk cunkı.selam verdı gırdı dukkana dedıkı 540 kac para.babam 6500 lira dedı.adamın yaptıgı hareket aynen elını babama uzattı.ben saskın saskın bakıyom.ve dırek hayırlı olsun dedı.ve cebinden 3500 lira para cıkardı masaya koydu.bana yarına kadar musade kalanınıda yarın bankadan ceker verırım.nedıcemızı bılemedık.inanın adam traktorun ustunden ınmek bılmedı.o gece mısafır ettık devrısı gun gıttı bankadan parayı cektı traktoru devrettık bi kamyon tuttu aldı gitti.ee para tatlı gelıncede bizdede hastalık falan kalmadı.amaepey iç çekmıstık o 540 a.(eskı nesılden böyle 540 -480-640 vs.cok hastalar var.inanın bu netten gorsunle 30 verende olur merketmeyın.ben gıbı yenı nesıl diim suankı dusuncem 2012 model bi traktor benım icin daha caziptır.ama kısıden kısıye degısyo iste. alk-*s alk-*s alk-*s

zerenler42 link=topic=59502.msg645043#msg645043 date=1351977535' Alıntı:
sene 98 galerıcılık yaptıgımız zamanlardı.yakın bı koydesatılık 79 model 540 var dedıler.gıttık.uzerınde branda var.lastıkler askıda.bırandayı bı kaldırdıkkı pırıl pırıl orjınal boyasıyla etıketlerıyle orjınal lastıklerının dıkenlerı duran bır 540.daha 850 satte.ozamanlar 640 lar ortalama modelıne gore 3000 bin ila 4000 bin lira arası idi.sahıbı 400 istedı 540 a. neyse biz 3500 liraya aldık.galerıye getırdık.babamda 540 hastası idi.dedıkı buna oyle bi fiyat isticemkı satılmasın biz kullanalım.1 ay galerıde dursun sonra eve gotururuz.bıraz reklam olsun baksınlar dedı.gelen traktorden ayrılamıyo.orasına burasına bak hata kusur sahtelık yok.fiat ne peki.ister inanın ister inanmayın..6500 lira istemıstık.neyse 1 hafta falan olmustu.mersinde vatandasın biri 540 hastası epey galerı gezmıs gonlune gore bi 540 bulamamıs.aksam ustu dukkanı kapatıyoduk.vatandas bıraz traktoru ınceledı dısarda.babam hıc oralı olmadı nasıl olsa bakıyodur die.kesın satılmaz dıyoduk cunkı.selam verdı gırdı dukkana dedıkı 540 kac para.babam 6500 lira dedı.adamın yaptıgı hareket aynen elını babama uzattı.ben saskın saskın bakıyom.ve dırek hayırlı olsun dedı.ve cebinden 3500 lira para cıkardı masaya koydu.bana yarına kadar musade kalanınıda yarın bankadan ceker verırım.nedıcemızı bılemedık.inanın adam traktorun ustunden ınmek bılmedı.o gece mısafır ettık devrısı gun gıttı bankadan parayı cektı traktoru devrettık bi kamyon tuttu aldı gitti.ee para tatlı gelıncede bizdede hastalık falan kalmadı.amaepey iç çekmıstık o 540 a.(eskı nesılden böyle 540 -480-640 vs.cok hastalar var.inanın bu netten gorsunle 30 verende olur merketmeyın.ben gıbı yenı nesıl diim suankı dusuncem 2012 model bi traktor benım icin daha caziptır.ama kısıden kısıye degısyo iste. alk-*s alk-*s alk-*s

yazınıza istinaden yazıyorum.babamı bir galerici aramış aydından.babam da galeri olunca zaten almaz vede binici alsın düşüncesi ilede en son 24 demiş.adam tamam demiş.ama paranın yarısı çek.babam sen bu paraya alıp ne yapacan ki demiş.adam da zaten sen yapacakları yapmışsın zevkine gövdesini de komple byatacam galerinin içine koyacam 30 bin isteyecem maksat reklam olsun millet 540 görsün demiş.babam da adam daki 540 hastalığını görüncede sen çek işini hallet sonra görüşelim demiş.öylece kalmış.burası sultan pazarı.kim kaça alıp kaça almıyor hiç belli olmuyor.traktörümüzü geçen yıl bir galerici esnafı gördü.bu makine benim dükkanımda olsun 30 bine satarım demişti.hayırlısı olsun.inşallah kendimizden daha hastası birine nasip olur....

LAN OLUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM SİZ MALMISINZ FİAT 540 İÇİN KAVGA EDİLİRMİYAFFFFF ÖFFFFF ÇILDİRMEYİN BENİİİİİİİİİİİİ.
FİAT 540 TRAKTÖRMÜ OLUM ARKASI ÖNÜ BAŞI HER YERİ OYNUYOR BEN TRAKTÖR OLARAK BİRTEK MARKAYI TANIRIM ODA FENDT FENDT FENDT FENDT BAŞKA YOKTUR ÜZERİNE MU HAHAHAHAHA MU HAHAHA MU HAHAHAH

z.p link=topic=59502.msg645387#msg645387 date=1352122025' Alıntı:
LAN OLUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM SİZ MALMISINZ FİAT 540 İÇİN KAVGA EDİLİRMİYAFFFFF ÖFFFFF ÇILDİRMEYİN BENİİİİİİİİİİİİ.
FİAT 540 TRAKTÖRMÜ OLUM ARKASI ÖNÜ BAŞI HER YERİ OYNUYOR BEN TRAKTÖR OLARAK BİRTEK MARKAYI TANIRIM ODA FENDT FENDT FENDT FENDT BAŞKA YOKTUR ÜZERİNE MU HAHAHAHAHA MU HAHAHA MU HAHAHAH
ben nazikçe kaybol sövdürmeden adamı..
tm mı liseli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...